NE BI ON TU NIŠTA DIRAO: Mnogo se priča o krizi Totenhema! Mi izlazimo na teren da pobedimo i ostanemo drugi!
Miloš Degenek upozorava pred put u London, Foto: Starsport©

Degenekova jasna poruka

NE BI ON TU NIŠTA DIRAO: Mnogo se priča o krizi Totenhema! Mi izlazimo na teren da pobedimo i ostanemo drugi!

Iskusni defanzivac poručuje da nema ništa protiv da Zvezda zadrži trenutnu poziciju u grupi

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek kaže da je ambicija njegovog kluba da nadmaši prošlogodišnji rezultat iz Lige šampiona i da sa tom mišlju on i saigrači putuju u London u goste Totenhemu.

Iskusni štoper smatra da će zbog toga iskustvo igranja sa engleskim ekipama u protekle dve sezone dobro doći treneru Vladanu Milojeviću i njegovom stručnom štabu.

- Idemo u London da se još jednom što bolje pokažemo u Ligi šampiona. Susrećemo se sa prošlogodišnjim finalistom tog takmičenja i niko od nas igrača ne očekuje lak posao. Mnogo se kod nas priča o krizi Totenhema, ali posle serije loših rezultata sigurno će i oni pristupiti ovom meču maksimalno ozbiljno. Zvezda je u prošle dve sezone odmeravala snage sa engleskim ekipama Arsenalom i Liverpulom i siguran sam da će to pomoći stručnom štabu u pripremi ove utakmice. Mi ćemo izaći na teren potpuno spemni i željni pobede, daćemo sve od sebe da na terenu uradimo što šef traži od nas i da obradujemo zvezdaše - rekao je Degenek za klupski sajt.

Miloš Degenek veruje da će iskustvo protiv Liverpula prošle sezone pomoći sada protiv Totenhema
Miloš Degenek veruje da će iskustvo protiv Liverpula prošle sezone pomoći sada protiv Totenhemafoto: Starsport©

Zvezda posle poraza od Bajerna u gostima (3:0) i pobede nad Olimpijakosom kod kuće (3:1) ima tri boda u grupi i nalazi se na drugom mestu. Totenhem i Olimpijakos su ostali na po bodu.

Crveno-beli su prošle godine igrali u grupi sa Liverpulom, Napolijem i Pari Sen Žermenom i posle šest odigranih kola imali četiri boda. Sada su, prema Miloševim rečima na putu da to nadmaše.

- Sjajan razvoj događaja za nas. Ušli smo u ovogodišnju Ligu šampiona sa željom da nadmašimo prošlogodišnji rezultat i već nakon dva kola smo na dobrom putu da to i ostvarimo. Znamo koliko su naši rivali kvalitetni, ali mi sigurnim korakom vraćamo Crvenu zvezdu tamo gde i pripada, među evropsku elitu. Sigurno ni našim rivalima nije lako pred susret sa nama. Bio bih najsrećniji da ne menjamo mesto u grupi sve do kraja - kaže Degenek.

On je nastupao za Australiju tokom reprezentativne pauze i istakao da mu je drago što šampion Srbije ima u svom sastavu čak 11 igrača koji igraju za nacionalne timove svojih zemalja jer je to potvrda da se u klubu radi dobro.

Da podsetimo, klub sa Topčiderskog brda će u Londonu u utorak uveče od 21 sat igrati meč trećeg kola grupe B Lige šampiona protiv Totenhema.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.