VAR GLAVNI AKTER, MANČESTER UMALO DO POBEDE: Adam Lalana spasio Liverpul u najvećem engleskom derbiju!
VAR je bio glavni akter utakmice, Foto: EPA

Premijer liga, 9. kolo

VAR GLAVNI AKTER, MANČESTER UMALO DO POBEDE: Adam Lalana spasio Liverpul u najvećem engleskom derbiju!

Crveni đavoli nakon remija sa najvećim rivalom putuju u Beograd na duel sa Partizanom

Objavljeno: 20:22h

Mnogo će se pričati o VAR-u nakon najvećeg engleskog derbija u kom je Liverpul bio na pragu prvog poraza u sezoni, ali je zaboravljeni Adam Lalana spasio Redse i obezbedio bod protiv Mančester junajteda na Old Trafordu - 1:1.

Junajted je došao do prednosti u 38. minutu, a golu Crvenih đavola će se dugo pričati na Ostrvu. Rašford je iskoristio sjajno dodavanje Džejmsa i savladao je Alisona, koji se vratio na teren posle povrede, ali golu Solskjerove ekipe je prethodio očigledan faul Megvajera nad Origijem.

Glavni arbitar na meču, Martin Etkinson je konsultovao VAR sobu iz koje mu je javljeno da je gol regularan. Besneli su Redsi, ali na semaforu je pisalo 1:0 za Mančester junajted.

Uzvratio je Liverpul u 44. minutu, Mane je zatresao mežu, međutim, ponovo je VAR bio glavni akter. Doduše, ovoga puta je opravdano poništio gol Senegalcu, koji se poskužio rukom prilikom prijema lopte.

U drugom poluvrmenu Klop je sve karte bacio u napad, a Liverpulov spasilac je bio Adam Lalana u 85. minutu.

Ovo je prvi put u sezoni da Liverpul nije pobedio u Premijer ligi i sada ima šest bodova više u odnosu na Mančester Siti.

Premijer liga, 9. kolo:

Everton – Vest Hem 2:0 (1:0) (Bernard 17, Sigurdson 92) Aston Vila – Brajton 2:1 (1:1) (Griliš 45+2, Terget 90+4 - Vebster 21) Bornmut – Norič 0:0 Čelsi – Njukasl 1:0 (0:0) (Alonso 73) Lester – Barnli 2:1 (1:1) (Vardi 45, Tilemans 74 - Vud 26) Totenhem – Votford 1:1 (0:1) (Ali 86 - Dukure 6) Vulverhempton – Sautempton 1:1 (0:0) (Himenez 61p - Ings 53) Kristal Palas – Mančester siti 2:0 (Žezus 39, Silva 41)

Nedelja:

Mančester junajted – Liverpul 1:1 (1:1) (Rašford 36 - Lalana 85)

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.