ĐURIČIĆ POGODIO U GOLEADI SA INTEROM: Bomba Naingolana, Parmina petarda, "lepotica" šokirala Milan u nadoknadi!
Meč Sasuola i Intera, najinteresantnija utakmica dana, Foto: EPA

serija a, 8. kolo

ĐURIČIĆ POGODIO U GOLEADI SA INTEROM: Bomba Naingolana, Parmina petarda, "lepotica" šokirala Milan u nadoknadi!

Sve je počelo idealno za izabranike Antonija Kontea, koji su golom Lautara Martineza poveli još u 2. minutu na asistenciju Marcela Brozovića

Objavljeno: 22:46h

U okviru 8. kola Serije A Inter je slavio nad Sasuolom rezultatom 4:3 (3:1) na gostovanju.

Sve je počelo idealno za izabranike Antonija Kontea, koji su golom Lautara Martineza poveli još u 2. minutu na asistenciju Marcela Brozovića.

Međutim, Domeniko Berardi je samo 14 minuta kasnije doneo poravnanje svom timu, da bi „nerazuri” do poluvremena ipak ponovo poveli pogocima Romelua Lukakua u 38. i 45. minutu.

Inače, u poraženom sastavu je nastupio i srpski internacionalac Filip Đuričić, koji je u igru ušao u 66. minutu, osvežio ekipu Sasuola, koja je u 70. minutu napravila još jedan penal, a sa bele tačke, ovoga puta je bio precizan Martinez.

Tada na scenu stupa upravo Đuričić, koji je bio strelac pogotka za 2:4 u 74. minutu, na asistenciju Frančeska Kaputa. Na 3:4 smanjio je Džeremi Boga na asistenciju Dankana desetak minuta pred kraj, ali to nije bilo dovoljno bar za bod, koji bi pored samog Sasuola, značio i prvoplasiranom Juventusu.

Na ovaj način, Inter je uspeo da nastavi da diše za vratom bivšem timu Antonija Kontea, koji je još jednom pokazao da je majstor za ligaška takmičenja - osvajao je Seriju A sa Starom damom i Premijer ligu sa Čelsijem.

U drugom terminu odigrana su tri meča. Kaljari je slavio nad Spalom sa 2:0, a junak tog trijumfa bio je Radža Naingolan koji je u devetom minutu bombom sa 25 metara pogodio pravo u rašlje.

Udineze je golom Stefana Okake Čuke slavio nad Torinom, dok su Sampdorija i Roma odigrali bez golova.

Od 18 časova odigran je meč između Parme i Đenove, a Krstaši su slavili sa 5:1 (3:0).

Juraj Kucka je postigao jedan gol, Kornelijus het-trik, a Kuluševski je samo stavio tačku na ovaj meč. Počasni pogodak za goste dao je Pinamonti u 52. minutu.

U poslednjem meču dana, veoma interesantnom, Milan je remizirao sa Lećeom rezultatom 2:2 (1:0), iako je imao prednost od 2:1 do drugog minuta sudijske nadoknade.

Rosoneri su poveli u 20. minutu golom Hakana Čalhanoglua, ali je Kuma Babakar dobro odreagovao na sopstveni promašen penal poravnavši rezultat.

Kšištof Pjontek je u 81. minutu doveo Milaneze u novu prednost, ali je ona trajala tačno deset minuta, kada je u nadoknadi precizan bio Marko Kalderoni.

Milan posle ovog kiksa ima svega deset bodova i nalazi se na užasnom 12. mestu tabele, dok se Leće prvim remijem u sezoni domoglo 15. mesta

Serija A, 8. kolo:

Subota

Lacio - Atalanta 3:3 (0:3) (Imobile 69 p, 90+2 p, Korea 70 - Muriel 23, 28, Gomez 37)

Napoli – Verona 2:0 (1:0) (Milik 37, 6)

Juventus – Bolonja 2:1 (1:1) (Ronaldo 19, Pjanić 54 – Danilo 26)

Nedelja

Sasuolo - Inter 3:4 (1:3) (Berardi 16, Đuričić 74, Boga 82 - Martinez 2, 70, Lukaku 38, 45)

Kaljari - SPAL 2:0 (1:0) (Naingolan 9, Farago 67)

Sampdorija - Roma 0:0

Udineze - Torino 1:0 (1:0) (Okaka)

Parma - Đenova 5:1 (3:0) (Kucka 38, Kornelijus 42, 45+1, 50, Kuluševski 79 - Pinamonti 52)

20.45 Milan - Leće

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.