UBIO ČOVEKA, ISEKAO NOŽEM SORAJU I BIO VELIKA ZVEZDINA NADA: Upoznajte prvog strelca Superlige Srbije!
Stefan Mihajlović dok je nosio dres Crvene zvezde, Foto: Saša Pavlić Koky

imao je buran život

UBIO ČOVEKA, ISEKAO NOŽEM SORAJU I BIO VELIKA ZVEZDINA NADA: Upoznajte prvog strelca Superlige Srbije!

Videćemo da li će Mihajlović nastaviti da trese mreže i da li će uspeti da iskaže sav svoj potencijal.

Objavljeno: 13:43h

Bio je veliki talenat Crvene zvezde, projektovan je za velika dela na Marakani, ali život je hteo da Stefan Mihajlović krene zaobilaznoim putem do vrha.

Juče je protiv Napretka postigao dva gola i osamio se na listi najboljih strelaca Linglog Superlige Srbije sa devet pogodaka.

A, ko bi rekao da će ovaj 25-godišnji napadač biti ovde gde se sada nalazi?!

Sin legendarnog Radmila Mihajlovića poznat je javnosti po brojnim skandalima i delovalo je da će protraćiti svoj nesporan fudbalski talenat.

U žiži javnosti je uglavnom bio zbog burnih veza sa poznatim manekenkama, pevačicama, starletama, kao i incidenata zbog kojih ima ozbiljnih problema sa zakonom.

Filip Kasalica i Stefan Mihajlović
Filip Kasalica i Stefan Mihajlovićfoto: Damir Dervišagić

Još 2015. godine pojavila se vest da je tri meseca bio u vezi sa dve poznate starlete Sorajom Vučelić i Katarinom Živković.

Iste godine problematični fudbaler je izazvao saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom. Sa skupocenim tatinim poršeom proleteo je kroz crveno svetlo i zakucao se u fijat punto. Stravična nesreća se, podsetimo, dogodila u blizini Marakane, kada se Mihajlović, krećući se Bulevarom oslobođenja, zakucao u Radoičićev "punto" koji je ušao u raskrsnicu iz Ulice Veljka Lukića Kurjaka. Nakon sudara, Mihajlovićev džip se zakucao u drvo, a on je pobegao sa mesta nesreće. Nesrećni Radoičić je nakon nekoliko dana borbe za život preminuo u bolnici zbog teških povreda koje je zadobio, a Mihajlović se od pokretanja istrage branio tvrdnjama da nije prošao na crveno svetlo na semaforu.

- Bio sam u šoku, zato sam pobegao. Sklonio sam se u šumu gde sam se kretao gore-dole. Ne mogu da se setim da li sam bio prisutan tokom uviđaja - ispričao je tada fudbaler.

Nedavno se pojavila vest da je čitav proces ponovo pokrenut u Višem sudu u Beogradu, a Mihajloviću po zakonu preti do 12 godina zatvora.

Soraja Vučelić
Soraja Vučelićfoto: Printscreen Instagram

U junu 2016. godine Stefan je u svojoj vili na Senjaku isekao Soraju Vučelić nožem po stomaku i vratu. Soraja je sa društvom došla u njegovu kuću, do sukoba je došlo kada ga je obavestila da želi da krene kući. Mihajlović je poluteo uzeo nož i iskao starletu po stomaku i vratu.

Međutim, ispostavilo se da je Mihajlović slučajno Soraju posekao nožem i istrage nije ni bilo. Čak je i starleta potvrdila da nikakve namere nije bilo.

- Dobro sam, sve je u redu. Ne želim da se ova priča nastavlja, jer su svi naslovi prenapumpani. Samo želim da prestane da se piše o ovome - rekla je Vučelićeva tada.

Uprkos tome što je postigao devet golova za ekipu Radničkog, Mihajlović nije u dobrim odnosima sa Miloradom Kosanovićem, pošto nije želeo da se pozdravi sa trenerom prilikom proslave gola.

Videćemo da li će Mihajlović nastaviti da trese mreže i da li će uspeti da iskaže sav svoj potencijal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.