JOVIĆ PONOVO NA UDARU ŠPANACA: Nisi postojao na utakmici, evo ti najgora ocena! Sumnjamo u tvoj kvalitet!
Jović i dalje nije postigao pogodak za Real, Foto: EPA

kritike

JOVIĆ PONOVO NA UDARU ŠPANACA: Nisi postojao na utakmici, evo ti najgora ocena! Sumnjamo u tvoj kvalitet!

Jović je igrao 66 minuta, nije imao puno prilika za gol, čak ni dodira sa loptom, ali je novinarima to dovoljno da osuju paljbu ka srpskom napadaču

Objavljeno:

Fudbaleri Reala izgubili su od Majorke u gostima i tako doživeli prvi poraz u Primeri ove sezone.

Luka Jović bio je bio starter na ovom susretu, ali ni ovoga puta nije uspeo da se upiše u listu strelaca, pa je kao i nekoliko puta pre toga, dospeo na "stub srama"

Jović je igrao 66 minuta, nije imao puno prilika za gol, čak ni dodira sa loptom, ali je novinarima to dovoljno da osuju paljbu ka srpskom napadaču.

- Jović je bio starter na meču sa Majorkom, ali je ponovo propustio mogućnost da zadobije poverenje Zinedina Zidana. Statistika ne laže, a ona pokazuje da je Srbin bio igrač koji je najmanje učestvovao u igri. Osim toga, kao napadač nije ostvario nikakav doprinos u ofanzivi, niti je uputio šut ka golu, niti je uopšte dotakao loptu u kaznenom prostoru Majorke. Praktično nije postojao - piše portal "Goal.com".

foto: EPA

U "Sportu" je dobio najgoru ocenu uz konstataciju da ga nema nigde i da ne pokazuje želju za igrom. "Marka" piše da je sada pojačao sumnje u svoj kvalitet, da nije u pitanju samo jedna utakmica već da zabrinjava što Zidan nema nijedan razlog da veruje u njega.

Na društvenim mrežama ismevali su mladog Jovića koji je očigledno podlegao velikom pritisku koji sa sobom nosi igranje u madridskom Realu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.