MLADOST IZ JEDNOG METKA 'UPUCALA' PARTIZAN PRED JUNAJTED: Crno-beli prvi put u ovom mileniumu pali u Lučanima!
Mladost je pobedila Partizan, Foto: Starsport©

12. kolo superlige srbije

MLADOST IZ JEDNOG METKA 'UPUCALA' PARTIZAN PRED JUNAJTED: Crno-beli prvi put u ovom mileniumu pali u Lučanima!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu

Objavljeno: 17:05h

Veliko iznenađenje se dogodilo u Lučanima, pošto su fudbaleri Partizana poraženi od Mladosti u 12. kolu Linglog Superlige Srbije rezultatom 1:0.

Crno-beli su tokom cele utakmice imali terensku inicijativu, pokušavali su na razne načine, ali se Mladost izuzetno branila i Zečević je ostao nesavladan.

Sa druge strane, izabranici Gorana Stanića nisu napravili nijednu šansu do 77. minuta, kada su iskoristili prvu i jedinu priliku na meču. Posle kontranapada, Lazar Jovanović je odlično skočio, Stevanović je uspeo da odbrani prvi udarac desetke Lučana, ali se lopta odbila pravo na nogu Jovanovića, koji je pogodio mrežu Partizana za veliku radost domaće publike.

Od svega viđenog u prvih 45 minuta, pomena su vredni šut Sadika u 20. minutu posle solo prodora, pravo u golmana Zečevića, kao i kontranapad crno-belih u 36. minutu koji je dosta obećavao. Miletić je dugo vukao loptu, odigrao dupli pas sa Sadikom, ali je potom iz dobre pozicije očajno šutirao. Crno-beli su u 30. minutu tražili jedanaesterac, kada je Sadik pao u kaznenom prostoru, posle duela sa Miloševićem, ali sudija Novak Simović nije ni pomislio da pokaže na belu tačku.

U sličnom ritmu počelo je i drugo poluvreme, ali je Partizan počeo da pojačava pritisak ulaskom Sejdube Sume umesto Zdjelara. Prethodno je Tošić u 62. minutu ugrozio gol domaćina, bio je savladan i Zečević, ali je lopta fijuknula pored stative. Najveću šansu nije iskoristio Sadik, koji je sve dobro uradio osim realizacije. Usledila je kazna, a Partizan nije uspeo da se oporavi.

Crno-bele očekuje duel sa Mančesterom u četvrtak od 18:55 na stadionu crno-belih.

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu:

90' - Sedam minuta će se igrati u nadoknadi vremena.

86' - Veliku šansu propustio je Ivanović.

77' - GOOOOOOL: Vodi Mladost!!! Lazar Jovanović je odlično skočio, Stevanović je uspeo da odbrani prvi udarac desetke Lučana, ali se lopta odbila pravo na nogu Jovanovića, koji je pogodio mrežu Partizana.

65' - Najbolju priliku na meču imao je Sadik, koji je odlično prevario čuvara, ali je šutirao u golmana Zečevića.

62 - ' Izmena, Suma umesto Zdjelara, šansa za Sadika

59' - Gosti i dalje bez rešenja na polovini rivala, iako su od samog starta utakmice daleko superiorniji "na lopti", u posedu, gotovo u svim segmentima igre.

46' - Utakmica je nastavljena. Nadamo se da ćemo gledati bolji fudbal u Lučanima.

POLUVREME: Mladost - Partizan 0:0

Crno-beli su tokom čitavog prvog poluvremena imali tokom većeg dela meča imali loptu u svojim nogama, ali izostala je prava šansa. Mladost se veoma dobro branila i nije ostavila mnogo prostora protivniku.

37' - Možda i najbolja šansa za crno-bele, Sadik je sjajno uposlio Miletića, a desni bek Partizana je očajno šutirao

36' - Pokušaj Asana završava u naručju golmana Mladosti.

31' - Još jedan lak posao za golmana Mladosti, Tošić je šutirao desnom nogom, a Zečević bez problema ukrotio loptu.

19' - Natho je pokušao soloprodorom i šutirao je, ali je to bio lak posao za Zečevića.

14' - Lazar Jovanović je dobio žuti karton zbog povlačenja Asana. Nema većih uzbuđenja do sada.

7'- Ovo je moglo da bude ozbiljno. Tošić je odigrao kratku loptu iz slobodnog udarca do Zdjelara, koji je sa ivice kaznenog šutirao nebu pod oblake.

6' - Sjajan potez Tošića. Jednim potezom je izbacio iz igre Lekovića koji ga je povukao sa leđa. Požuteo je levi bek Mladosti.

15:00 - Utakmica u Lučanima je počela.

14:30 - Na golu Partizana je Nemanja Stevanović, što predstavlja veliko iznenađenje.

Mladost (4-2-3-1): Zečević – Andrić, I. Milošević, Šatara, Leković – B. Milošević, Jovanović – Pavlović, Eliomar, Radivojević – Odita. Trener: Goran Stanić.

Partizan (4-2-3-1): Stevanović– Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Tošić, Natho, Asano – Sadik. Trener: Savo Milošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.