ZBOG MIHE U BOLONJU: Kakve reči Ibrahimovića o Siniši Mihajloviću!
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters

sjajno

ZBOG MIHE U BOLONJU: Kakve reči Ibrahimovića o Siniši Mihajloviću!

- Ako se predomislim zvaću ga odmah - rekao je popularni Ibra

Objavljeno:

Zlatan Ibrahimović je dao veliki intervju za italijansku Gazetu, u kom se dotakao raznih dešavanja na Čizmi, a imao je posebno interesantan odgovor na pitanje o Siniši Mihajloviću.

Dolazak u Bolonju nije realan, međutim, ne isključuje da bi nekad mogao da postane član kluba sa severa Italije.

- Mihajlović je prijatelj i kad bih izabrao Bolonju to bi bilo samo zbog njega. Nedavno smo razgovarali. Rekao mi je: ’Zlatane, ovde bi drugi trčali za tebe, samo treba da stojiš gore i daješ golove’. Hvala mu, ali to je malo verovatno. Ako se predomislim zvaću ga odmah. Jer i dalje mogu da dam 20 golova u Seriji A, a ona je i dalje referentna tačka za napadača, najteža liga - rekao je Ibrahimović, koji se dotakao dešavanja u svom bivšem klubu Milanu.

- Milan je katastrofa. Samo pričaju, a malo rade. Ovo nije klub u koji smo se svi zaljubili, i u Italiji i širom sveta. Možda je previše pogrešnih ljudi u klubu. Paolo Maldini nema ono što je potrebno za direktora. Kao igrač je bio jedan od mojih omiljenih u istoriji fudbala, ali nije za direktora. Da budem pošten doduše, ima i težak zadatak, jer nije lako raditi dobro sa ograničenim resursima - istakao je Ibra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.