ENGLEZI ISMEVAJU MATIĆA PRED DUEL SA PARTIZANOM: Ušao je u konkurenciju za najgoreg fudbalera Mančestera!
Nemanja Matić se ne nalazi u dobroj formi, Foto: EPA

premijer liga

ENGLEZI ISMEVAJU MATIĆA PRED DUEL SA PARTIZANOM: Ušao je u konkurenciju za najgoreg fudbalera Mančestera!

Junajted je 12. u Premijer ligi sa devet bodova iz osam utakmica, dok je Klopova četa pred susret dva najljuća rivala prva sa maksimalnih 24 boda

Objavljeno:

Tokom vikenda se igra derbi Premijer lige između Mančester junajteda i Liverpula, a tim povodom portal Squawka napravio je video klip koji rangira najgore igrače oba tima.

Što se Liverpula tiče, najgori je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. Najbolji su Mohamed Salah i Virdžil Van Dajk, dok je broj jedan u Junajtedu golman David De Hea, spasilac ovog trenutno jako tankog tima.

Najviše neslaganja bilo je kada je trebalo odrediti da li je najgori fudbaler tima iz engleskog centra tekstilne industrije Nemanja Matić ili Ešli Jang.

- Matić koji je igrao za Čelsi je potpuno druga priča, ali to više nije isti igrač. Od Ešlija Janga sam video neke dobre partije, pa bih pre birao Matića - navodi se u analizi renomiranog portala Squawka.

Junajted je 12. u Premijer ligi sa devet bodova iz osam utakmica, dok je Klopova četa pred susret dva najljuća rivala prva sa maksimalnih 24 boda. Drugoplasiranom Mančester sitiju beži čak osam bodova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.