Uspešan desant na Elbasan: Kolarov i Ljajić pokorili Albaniju! (FOTO) (VIDEO)

konačno velika pobeda

Uspešan desant na Elbasan: Kolarov i Ljajić pokorili Albaniju! (FOTO) (VIDEO)

Srbija je uspela da stigne do pobede u Elbasanu pogocima Kolarova i Ljajića
Objavljeno: 23:30h
Srbija je osvojila Elabasan!! Naša selekcija pobedila je Albaniju rezultatom 2:0, a oba pogototka postignuta su u samom finišu utakmice. Strelci su bili Aleksandar Kolarov i Adem Ljajić. Mnogo se očekivalo, mnogo se najavljivalo, mnogo se dizala tenzija, a na kraju nismo mnogo toga videli u Elbasanu, naročito ne na tribinama.
Igrač utakmice: Pogledajte hladnokrvnu egzekuciju Ljajića protiv Albanije! (VIDEO) Naša selekcija je pokazala napredak u odnosu na neke prethodne utakmice i konačno uspela da stigne do pobede na bitnoj utakmici. Džaka imitirao Jarnija: Reprezentativac Albanije pokušao da isprovocira Mitrovića! (VIDEO)
Orlovi su to zaslužili: Srbi, dođite u nedelju na stadion Partizana, Ronaldo stiže u Beograd! Pogledajte poništeni pogodak Srbije u duelu sa Albanijom! (VIDEO) Jedino vredno pomena je poništen pogodak Srbije, zbog faula Zorana Tošića nad golmanom Albanije.
Ovako je izviždana himna Srbije u Elbasanu (VIDEO)
Kolarov obukao suknjicu Beriši: Gol kojim je Srbija utišala celu Albaniju! (VIDEO) Stadion: Sudija: Strelci:
Albanija: Srbija: GRUPA I 0:2
1:0 18 12 11
4 2.
90+2. minut - GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL!!! Ljajić duplira prednost našeg tima posle fenomenalnog solo prodora.
90. minut - GOOOOOOOOLLLLLLLLL!!! Kolarov koristi sjajan pas Ljajića i donosi našem timu toliko željeno vođstvo.
75. minut -
72. minut - Nova povreda u našoj selekciji. Sada je igru morao da napusti Nemanja Matić, a ušao je Ljubomir Fejsa. 63. minut - 60. minut -
46. minut Naša selekcija je dobro otvorila drugo poluvreme. Milivojević je pokušao sa nekih 20 metara, ali preko gola. Počelo je drugo poluvreme Kraj prvog poluvremena.
37. minut - Srbija je postigla pogodak, ali ga je sudija Ricoli poništio. Posle odlične akcije Ljajić je zatresao mrežu Beriše, ali je Tošić navodno faulirao albanskog golman.
Koliko je interesovanje vladalo za ovu utakmicu svedoči i podatak da su prodavane karte za mesta na zgradama oko Elbasan Arene. 27. minut - Na stadionu se trenutno skandira uhapšenom Ismaelu Morini, koji je upravljao dronom u Beogradu na susretu Srbije i Albanije.
22. minut - Veliku šansu propustio je Branislav Ivanović. Nakon odlično odrađene akcije posle kornera, naš kapiten je neometan šutirao sa nekih 9 metara preko gola. 13. minut - Na početku utakmice, Albanci deluju dosta ofanzivnije.
3. minut - Već je viđen prvi žuti karton na utakmici. Dobio ga je Luka Milivojević.
20:45 - Utakmica je počela 20:35 - Pogledajte kako izgleda Njujork trenutno. Albanci su se veoma dobro organizovali.
20:14 - Da se podsetimo još jednom kako je to sve izgledao kada se utakmica između Srbije i Albanije igrana na stadionu Partizana.

Serbët priten në fushë me “UÇK, UÇK”

Posted by Koha.net on четвртак 8. октобар 2015.
19:55 - Lazar Marković na svom Tviter profilu okačio je sliku - Kosovo je Srbija kao svojevrsan vid podrške našim fudbalerima. Popularni Markec zbog povrede neće nastupati na večerašnjoj utakmici.
19:35 - Evo i sastava timova za večerašnju utakmicu.
19:28 - Navijači Albanije organizovali su okupljanje i u Njujorku kako bi gledali utakmicu protiv Srbije.
19:24 - Uhapšeni ekstremista Ismail Morina navodno je nosio pištolj za samoodbranu?! Naime, albanski mediji prenose da je reporter Njujork Tajmsa, Džejms Montagi, intervjuisao je vođu albanske grupe navijača "Balisti" nekoliko dana pre hapšenja. 19:23 - Naši fudbaleri stigli su na Elbasan Arenu. Prilikom proveravanja u kakvom je stanju teren dočekani su salvama zvižduka i negativnih povika.
19:13 - Američka ambasada u Tirani poželela je sreću reprezntaciji Albanije u duelu sa Srbijom.

Suksese skuadrës shqiptare për ndeshjen sonte në darkë! -- Good luck to the Albanian team tonight!

Posted by U.S. Embassy-Tirana on Thursday, October 8, 2015
19:04 - Pogledajte kako izgleda atmosfera na Elbasan Areni 100 minuta pre početka utakmice.
18:47 - U Elbasanu je počela kiša, a evo prilike da pogledate kako izgleda fotelja u kojoj će sedeti premijer Albanije, Edi Rama.
18:35 - Veoma, veoma su rigorozne kontole na ulazima na stadion. Prve osobe koje su ušle na "Elbasan Arenu" su osobe sa invaliditetom.
18:04 - Srpska ekspedicija krenula je iz Tirane za Elbasan. Jake mere obezbeđenja predvode karavan kojim se kreće autobus sa našima, a tu je i helikopter koji sve vreme nadleće iznad našeg autobusa.

Elbasani eshte blinduar i gjithi. Nuk duket shume si nje ndeshje futbolli por shpresojme ate te na e dhurojne djemte ne mbremje.

Posted by Procesi Sportiv on Thursday, October 8, 2015
17:58 - Prema najava albanskih medija, ovaj sastav Albanije bi trebalo da počne utakmicu: Beriša, Hisaj, Cana, Gjimšiti, Agoli, Lila, Jaka, Baša, Memušaj, Lenjani, Balaj.
17:40 - Na "Elbasan Areni" puštana je himna Srbije.
17: 34 - Evo gde će biti postavljen video bim, na kome će svi navijači u Elbasanu moći da gledaju utakmicu.
17:10 - Kako prenose albanski mediji, huligan koji je u sredu uveče kamenovao autobus sa našom ekspedicijom, uhapšen je. U pitanju je momak po imenu Marsel Keleši, a ima svega 14 godina. 17:05 - Divljaju po Elbasanu! Pogledajte bakljadu ekstremista iz Prištine! (VIDEO)
16:55 - Na oko sedam kilometara od Elbasana postoji stari manastir i pravoslavna crkva u kojoj je prvi srpski svetac - Sveti Jovan Vladimir bio sahranjen sve do 1995. godine. 16:50 - Blizu stadiona u Elbasanu mogu se videti transparnti sa motivima "Etničke Albanije".
16:33 - Društvene mreže vrve od fotografija atraktivnih Albanki koje su oskudno obučene i imaju na sebi albanska obeležja. 16:20 - Navijači u Elbasanu ne prestaju sa pesmom i ne štede dlanove pred istorijsku utakmicu sa Srbijom. Veruju da će večeras proslaviti ogroman uspeh i plasman na Evropsko prvenstvo. Čitav grad je ispunjen navijačima, koji pristižu sa svih strana. Ne samo navijači, već svaka zgrada i ulica i diše za nacionalni tim i prekrivene su zastavama crveno-crnih boja. Važno je napomenuti da niko od navijača ne može da priđe stadionu, nakon što je policija blokirala sve iz bezbednosnih razloga.

Ashtu edhe si grupet e tjera të tifozëve edhe Tifozat Kuq e Zi kanë filluar me këngë dhe valle para ndeshjes historike kundër Serbisë.

Posted by Telegrafi Sport on четвртак 8. октобар 2015.
16:00 - I u Južnoj Mitrovici biće postavljen video bim na kome će biti prenošena utakmica između Albanije i Srbije. 15:35 - Legendarni napadač Srbije Marko Pantelić specijalno je za "Espreso" pričao o predstojećem meču i prisetio se događaja u Beogradu. Zahvalio je Bogu što nije bio na terenu.
Kosev/info.com
15:17 - Pisali smo već prethodnih dana da je cena karte za utakmicu kod tapkaroša dostizala i do 500 evra. Trenutno se ispred stadiona ulaznice mogu naći za 300-600 evra. 14:50 - Nema tog Srbina koji neće večeras biti uz Orlove u Elbasanu, ipak postoji jedna Srpkinja koja će zdušno bodriti svog momka koji igra za Albaniju. Nećemo joj zameriti.
14:34 - Albanska policija je identifikovala i privela 14-godišnjeg dečaka koji je kamenicom razbio staklo na autobusu srpske reprezentacije. 14:06 - Zanimljiva priča na dan utakmice je stigla iz Austrije gde je okončana ljubavna veza jednog Srbina i Albanke, nakon pretnji smrću koje je mladić dobio od njene porodice. 13:50 - U Elbasanu vlada euforija, a žurka ispred stadiona je u punom jeku. Među brojnim albanskim navijačima našao se i jedan medved. Više pročitajte OVDE.
13:20 - Na internetu se pojavila fotografija trojice navijača Partizana koji poziraju sa zastavom ispred stadiona u Elbasanu. Da li to znači da ima tamo naših navijača? 13:07 - Pretnje Albanskih navijača su sve žešće putem interneta. Fotogorafije sa puškama, noževima i drugim oružjima kojima poručuju srpskim fudbalerima šta ih čeka su svuda. 12:48 - Da postoji i druga strana svega i da bi sve ovo trebalo gledati kao sport i da prođe bez incidenata pokazale su nam dve devojke. Srpkinja i Albanka iz Švajcarske koje su se fotografisale u narodnim nošnjama svojih zemalja držeći zastave.

Nga Zvicra na vjen kjo foto ;

Posted by JETA OSH QEF on Wednesday, October 7, 2015
12:24 - Albanskim navijačima biće zabranjeno da unesu na teren bilo kakav simbol Kosova ili Velike Albanije.
Profimedia
11:57 - Završen je bezbednosni sastanak na kome je odlučeno da će se utakmica u Elbasanu igrati. 11:43 - Srpski fudbaleri su prošetali Tiranom uz pratnju velikog broja policajaca tako da im je bilo nemoguće prići.
11:27 - Albanski mediji su navodno otkrili taktiku njihovog selektora Đanija de Bjazija za susret protiv Srbije, kao i sastav. Oni će igrati u napadačkoj formaciji 4-3-3, a postava će izgledati ovako: Beriša - Angoli, Cana, Đimšiti, Elseid - Baša, Džaka, Lila - Lenjani, Memušaj, Balaj. 11:15 - U svim albanskim medijima ovog jutra provejavaju uglavnom dve reči "utakmica života" ili "meč veka". Razlog za to nije samo tenzija zbog gostovanja Srbije, već i jedinstvena prilika za njihovu selekciju da se trijumfom prvi put kvalifikuju za neko veliko takmičenje.
11:00 - Koliki je nacionalni naboj u Albaniji govori i podatak da je u tamošnjim kladionicama zabranjeno kladiti se na pobedu Srbije iz patriotskih razloga.
Printsreen/Telegrafi.com
10:32 - U toku je bezbednosni sastanak u Tirani na kome prisustvuju komesar za bezbednost FSS-a Milivoje Mirkov, gensek Nebojša Leković i sekretar stručnog štaba Aleksandar Bošković, kao i predstavnici FS Albanije, lokalne policije i komesar za bezbednost UEFA. Ovaj sastanak nije neuobičajen i on je obavezan kada god se igraju mečevi pod patronatom Evropske fudbalske unije. 10:06 - Da čitav svet prati šta se dešava na Balkanu pokazuje i činjenica da je danas izašao tekst o meču Albanija - Srbija u najuticajnijem američkom listu "Njujork Tajmsu". U ovom listu se prisećaju događaja iz beograda od pre godinu dana, kao i priče o tome kako je Ismail Morina uspeo da probije sve mere bezbednosti i pustio dron sa zastavom "Velike Albanije".
09:45 - Premijer Srbije Aleksandar Vučić poslao je otvoreno pismo srpskim reprezentativcima i poručio im da se bore za grb i zastavu svoje zemlje. 09:30 - Komesar za bezbednost FSS-a Milivoje Mirkov je u izjavi za RTS izjavio, u slučaju da na bilo koji način bude ugrožena bezbednost srpskih fudbalera, utakmica neće biti odigrana.
09:20 - Premijer Srbije Aleksandar Vučić je, ipak odlučio da ne ide u Elbasan da posmatra utakmicu u društvu Edija Rame, već će tamo biti samo ministar sporta Vanja Udovičić. 09:16 - Ismail Morina, koga poznajemo kao čoveka koji je pustio dron u Beogradu, uhapšen je u sredu, jer je u džipu kojim je upravljao pronađeno oružje i municija. On je tražio da mu se omogući gledanje meča iz zatvorske ćelije.
Ismail Morina - Ballisti,Official
09:00 - Podsećamo vas ponovo da je u sredu u večernjim satima tokom puta srpske delegacije od aerodroma ka hotelu, autobus u kome su se nalazili srpski reprezentativci kamenovan i da je tom prilikom slomljeno jedno staklo.

Uaaa, i rane!

Posted by JETA OSH QEF on Wednesday, October 7, 2015
(Espreso.co.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.