VEOMA INTERESANTNA VEST: Ubuduće, ovim ljudima će biti besplatan ulaz na stadion Crvene zvezde!
Puna Marakana, Foto: Starsport©

AKCIJA!

VEOMA INTERESANTNA VEST: Ubuduće, ovim ljudima će biti besplatan ulaz na stadion Crvene zvezde!

- Mi smo do sada imala veoma lepu saradnju sa Zvezdom koja je intenzivirana u prethodnih godinu dana kroz posete - istakao je Mesarović

Objavljeno:

Crvena zvezda i Vojska Srbije nastavili su sa prisnom saradnjom, a novi iskorak napravljen je sporazumom po kome će pripadnici naših oružanih snaga ubuduće besplatno moći da prate mečeve crveno-belih u domaćim okvirima.

Načelnik odeljenja za civilno-vojnu saradnju Vojske Srbije, pukovnik Dragan Mesarović, koji je bio gost na našem najvećem stadionu, nije krio zadovoljstvo povodom lepog gesta Zvezde.

- Danas je lep dan za sve članove Vojske koji su ljubitelji fudbala, naročito navijače Crvene zvezde, koji će već od utakmice sa Radom u petak imati priliku da budu Zvezdini gosti što znači da će besplatno moći da gledaju i uživaju u fudbalskim majstorijama našeg najboljeg kluba. Mi smo do sada imala veoma lepu saradnju sa Zvezdom koja je intenzivirana u prethodnih godinu dana kroz posete jedinicama Vojske Srbije, kao i obilaske muzeja Crvene zvezde. Posebno bih istakao prethodne dve akcije koje smo organizovali u poslednjih mesec dana. Prva je poseta omladinaca Crvene zvezde i druženje sa vojnicima koji su na odsluženju vojnog roka u centru za obuku kopnene vojske u Požarevcu, kao i poseta prvotimaca gardi Vojske Srbije i 204. vazduhoplovnoj brigadi. Ove posete su značajne za nas, pre svega podizanja sportske kulture pripadnika Vojske, a smatram da su značajne i za rukovodstvo Crvene zvezde u smislu negovanja tradicija i poštovanja patriotizma kao jednog od uslova motivacije. Zahvalio bih se rukovodstvu kluba Crvena zvezda na ovoj akciji i da poželim da ostala sportska društva i klubovi prate ovaj lep primer - izjavio je pukovnik Mesarović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.