NIJE SAMO POVREDA: Nova katastrofa za Partizan, a opet se tiče Lazara Markovića!
Lazar Marković u momentu kada je predriblao Aleksu Amanovića iz Javora, Foto: Starsport©

STRAŠAN PEH U NAJAVI

NIJE SAMO POVREDA: Nova katastrofa za Partizan, a opet se tiče Lazara Markovića!

Ovo bi bilo ravno tragediji!

Objavljeno:

Taman kada se oporavio Takuma Asano, Bojan Ostojić i Nemanja Miletić zalečili blaže povrede koje su imali, dogodio se novi, strašan peh za Partizan.

Već smo vam pisali da je Lazar Marković povređen i da neće igrati protiv Mančester junajteda u Beogradu, a već se pojavila nova, veoma loša informacija vezano za njegovo stanje.

Tek kada se polako, ali sigurno, vraćao u takmičarski ritam, ulazio u pravu formu pred najvažnije izazove i borbu sa Crvenim đavolima i AZ Alkmarom za proleće u Ligi Evrope, stigle su vesti koje će dobrano rastužiti sve Grobare.

Lazar Marković
Lazar Marković foto: Starsport

Marković je povredio primicač pre nekoliko dana na treningu. Još nema tačne procene kolika ga pauza čeka, pogotovo što je jedna od opcija da Lazar čak ode na operaciju. A, u tom slučaju bi za njega jesenja polusezona bila gotova.

On je po povratku u Humsku odigrao sedam mečeva i dao tri gola, a bio je odličan i kada je razigravanje saigrača u pitanju.

Ovakav razvoj situacije mogao bi da iskoristi Đorđe Ivanović, koji je postigao pet golova protiv Vodojaže u 1/16 finala Kupa Srbije, pa bi poput Slobodana Uroševića mogao da ugrabi drugu, verovatno i poslednju priliku da u crno-belom dresu uradi nešto više.

Ponavljamo, još uvek se ne zna da li će do operacije zaista i doći, ali ponavljamo, ako dođe, teško da će se Lazar pre februara vratiti na teren, što znači da će Partizan bez pomoći jednog od najiskusnijih i najrenomiranijih igrača možda morati da se bori za 1/16 finala Lige Evrope.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.