Zvezda plaća cenu nereda na tribinama: 2 meča bez navijača i 8 hiljada evra kazne!? (FOTO)

PRAVILA SU PRAVILA

Zvezda plaća cenu nereda na tribinama: 2 meča bez navijača i 8 hiljada evra kazne!? (FOTO)

S obzirom na to da je Partizan kažnjen zbog bakljade na prošlom duelu 800 hiljada dinara, lider prvenstva sigurno neće proći dobro
Objavljeno:
Crvena zvezda će zbog skandaloznih scena na 151. Večitom derbiju Dvojica Delija su pronašli neverovatan način da izbegnu žandarme i napadnu Grobare! (VIDEO)
Delije stolicama i bakljama po Žandarmeriji, a onda je usledio kontraudar! (VIDEO) Sve je krenulo sa istoka: Momenat kada je počeo haos na Večitom derbiju! (VIDEO)
Tuče navijača sa policijom kao i bakljade na severnoj i južnoj tribini doprinele su da kazna bude skoro milion dinara, odnosno nešto više od 8 hiljada evra. Kompletna akcija kod gola Sikimića iz potpuno novog ugla, a onda grmljavina Delija! (VIDEO) Provokacija mu je umalo došla glave: Delije su Brazilca gađale telefonima, konzervama... (FOTO) (VIDEO)
Filip Plavčić
Pored toga, Delije neće moći da prisustvuju na dva naredna duela Rajko Mitić", pišu "Novosti". To znači da, ukoliko dođe do kazne, osim pražnenja kase kluba iz Ljutice Bogdana, crveno-beli će mečeve sa Čukaričkim i Vojvodinom igrati bez publike. Novosti

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.