TERZIĆ JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Planirali sačekušu za generalnog direktora Zvezde - pukom srećom ju je izbegao!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

STRAŠNO!

TERZIĆ JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Planirali sačekušu za generalnog direktora Zvezde - pukom srećom ju je izbegao!

Isplivala je neverovatna priča

Objavljeno:

Kako piše crnogorski portal Borba.me samo zahvaljujući prijatelju koji mu je na vreme signalizirao šta mu se sprema, visoki funkcioner Crvene zvezde Zvezdan Terzić izbegao je najgori scenario.

Određene bezbednosne strukture u Crnoj Gori su, prema saznanjima pomenutog izvora, planirale da fizički napadnu Zvezdana Terzića po izlasku iz aerodromske zgrade, na putu ka Budvi. Srećom, Terzić nije napuštao aerodromsku zgradu u Tivtu i prvim avionom se vratio za Beograd.

Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela na granici sa Kosovom
Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela na granici sa Kosovom foto: Espreso.co.rs

Fizički napad na Terzića, bez upotrebe oružja, bio bi predstavljen kao obračun kriminalnih klanova s kojima je navodno Terzić povezan, ali, na sreću, taj scenario nije prošao. Iz MUP Crne Gore je saopšteno da je Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru, ali bez bilo kakvih objašnjenja. Terzić se po povratku u Beograd obratio medijima:

- Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora - Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbila da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa Republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru - rekao je posle skandala Terzić.

Borba dalje ističe da se vodila kampanja protiv čelnika Zvezde.

- Podsećamo da je crnogorska fudbalska javnost sa Dejanom Savićevićem na čelu optuživala i vodila kampanju protiv Terzića, a povodom Tumbakovićevog odbijanja da vodi reprezentaciju Crne Gore na utakmici sa reprezentacijom takozvane države Kosovo - navodi portal Borba.me.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Borba.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.