STIŽU POTRESNE FOTOGRAFIJE: Rak je pojeo legendu fudbala, nikada ne biste prepoznali kako sada izgleda!
Đanluka Vijali, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

NE VALJA...

STIŽU POTRESNE FOTOGRAFIJE: Rak je pojeo legendu fudbala, nikada ne biste prepoznali kako sada izgleda!

Fotografije koje nisu za one sa slabim želucem

Objavljeno:

Đanluka Vijali, legenda italijanskog fudbala, trenutno vodi tešku borbu protiv bolesti. Svi se pitaju kako je on, posebno pošto su videli poslednju njegovu fotografiju koja se pojavila u javnosti.

- Morate da budete strpljivi, teže je nego što se nadate da će biti, ali rezultati su pozitivni i nema smisla da ne nastavi da vodim normalan život - iskren je Italijan.

Njegovo lice izgleda izmučeno i vide se jasni znakovi borbe sa rakom. Nekadašnji centarfor Juventusa i Čelsija mnogo je smršao, nastavio je sa terapijom od marta, još jednom dokazujući kakav je i koliki borac. Jedna njegova fotografija je pošteno zabrinula navijače, a to je ona sa okupljanja generacije fudbalera rođenih 1964. godine.

- Kada vidimo ovakve slike, pa, to boli, ali svi znamo da si lav - napisao je jedan od korisnika.

- Rak te je promenio, kako tvoj izgled, tako i karakter, promenio je tvoje navike i tvoj život zauvek, čak i da se izlečiš. Veliki zagrljaj za Viali, bori si i pobedi i ovu bitku!

To su samo neke od poruka koje navijači širom sveta ostavljaju ovom asu, jer su potpuno zatečeni transformacijom, ali i kako bi ga ohrabrili da istraje u borbi. Želimo mu isto što i Siniši Mihajloviću - da što brže ozdravi i nastavi da daje fudbalu ono što mu je davao i pre bolesti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.