CRVENO-BELI IZBROJALI SVE SUDIJSKE GREŠKE, PA I SVOJ PENAL PROTIV INĐIJE: Mnogi nisu očekivali baš ovakvu analizu!
Savo Milošević i Vladan Milojević, Foto: Starsport©

DA LI SE VI SLAŽETE?

CRVENO-BELI IZBROJALI SVE SUDIJSKE GREŠKE, PA I SVOJ PENAL PROTIV INĐIJE: Mnogi nisu očekivali baš ovakvu analizu!

Od 1. do 11. kola - sve sporne situacije kroz vizuru ljudi sa zvezdaške strane Topčiderskog brda

Objavljeno: 16:35h

Nikada se u srpskom fudbalu ne stišava priča oko toga ko je više oštećen, kada, zašto, ko se krije iza toga, koji su razlozi što se krije, kada će to više da prestane itd...

Tokom cele sezone, od prvog do 11. kola, malo se jedna strana Topčiderskog brda žali na ishod sudijskih odluka, malo druga. Jedni tvrde da ovi drugi prednjače u tome, drugi da to radi baš ona suprotna strana i tako u krug.

Traje to već određeni broj sezona, a sada nam sa crveno-bele strane, sa Youtube naloga RSB stiže interesantan video snimak.

Naime, oni su pobrojali sve sporne situacije koje su otišle u korist jednog, a na uštrb drugog kluba, kao i obrnuto, a rezultati su sledeći:

Na štetu Partizana arbitri su presudili svega dva puta od početka sezone, a prema ovoj video analizi na štatu Crvene zvezde čak 7. Sa druge strane, Partizan je "poguran" čak osam puta, dok je u Zvezdinu korist "bespravno" presuđeno svega tri puta.

Ono što odmah upada u oko - u analizu je uvršten i onaj nepostojeći penal protiv Inđije u smiraj utakmice na Marakani, ali sigurno je da se pristalicama crno-belih boja ovakav odnos brojki neće poprilično dopasti.

Šta vi mislite, treba li neke situacije izbaciti, a neke dodati, pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.