JAVIO SE I KRSTAJIĆ: Srbija je iznad svih nas! Puna podrška za Tumbakovića!
Foto: AP

ima reč

JAVIO SE I KRSTAJIĆ: Srbija je iznad svih nas! Puna podrška za Tumbakovića!

Krstajić je dodao da ceni selektora Tumbaković ai da ekipa zaslužuje podršku javnosti

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje Litvaniji u Viljnusu u okviru kvalifikacija za EURO 2020. Utakmica se igra od 20.45 časova po srednjeevropskom vremenu.

U prethodna tri duela (dva u Ligi nacija i jedan u kvalifikacijama za EP) slavil aje Srbije, a na selektorskoj klupi bio je Mladen Krstajić.

Krstajić je u razgovoru za Sportski žurnal naglasio da očekuje novu pobedu i da veruje da će se „orlovi“ plasirati na Evropsko prvenstvo.

– Ne sumnjam u pobedu nijednog momenta… Imamo kvalitetnu reprezentaciju koja će se sigurno plasirati na Evropsko prvenstvo. Najvažnije je da se priđe maksimalno ozbiljno utakmici i ne sumnjam u pobedu, rekao je Krstajić za Sportski žurnal.

foto: Starsport©

Krstajić je dodao da ceni selektora Tumbaković ai da ekipa zaslužuje podršku javnosti.

– Tumbakovića poštujem, cenim… Bio mi je šef, a u igrače koje sam vodio imam maksimalno poverenje i danas kao navijač Srbije. Ako se držimo toga da je Srbija iznad svakog od nas, onda treba da podržimo Tumbu i momke koji zaslužuju podršku i molim sve – bez opstrukcije…Interes Srbije je učešće na Evropskom prvenstvu. Zato ova reprezentacija ima maksimalnu moju podršku u svakom smislu…Verujem u Tumbu i ne sumnjam u momke da će odraditi posao onako kako treba, dodao je bivši selektor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.