Luković o Evertonovoj provokaciji: Postoje pravila ponašanja i to bi trebalo svi da znaju! (FOTO)

Podrška za Kahrimana

Luković o Evertonovoj provokaciji: Postoje pravila ponašanja i to bi trebalo svi da znaju! (FOTO)

- I ja sam igrao u inostranstvu i znam da postoje neki kodeksi ponašanja, tako da je bolje da ćutim da ne pričam sad o tome, glava je vruća
Objavljeno:

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Luković ocenio je da je njegov tim zaslužio pobedu protiv Partizana i podržao je golmana svog tima Damira Kahrimana posle izjednačujućeg gola crno-belih u nadoknadi vremena. Derbi bez pobednika uz haos na tribinama: Partizan se u nadoknadi spasao poraza od Zvezde! (FOTO) (VIDEO) - Nisam još sabrao utiske. Glava je još vruća. Mislim da smo ipak bili mnogo bolji rival danas. Uz dužno poštovanje Partizanu, nije zaslužili bod, ali to je fudbal. Poveli smo u 85. minutu i na kraju u sudijskoj nadoknadi smo primil taj gol i ostaje žal zbog toga - rekao je Luković posle meča. Zvezda i Partizan odigrali su 1:1. Crnob-beli su izjednačili golom Evertona iz velike udaljenosti, pošto je lopta prošla Kahrimanu kroz ruke.

Sasa Pavlic Koky
- Želeo bih da pružim podršku Kahrimanu. Takve stvari se dešavaju, jer, kao što sam rekao, to je fudbal. On je sigurno jedan od najboljih golmana u Srbiji, toliko puta nas je spasao ove sezone - rekao je Luković. Everton provocirao Delije posle gola i zaradio crveni karton! (VIDEO) Everton je posle gola otrčao ka severnoj tribini, gde se nalaze navijači Zvezde i tamo je proslavljao gol, zbog čega je dobio žuti karton. Probušio Kahrimana: Topovski udarac Evertona i neverovatan kiks golmana Zvezde za 1:1! (VIDEO) - I ja sam igrao u inostranstvu i znam da postoje neki kodeksi ponašanja, tako da je bolje da ćutim da ne pričam sad o tome, glava je vruća. Postoje pravila ponašanja i to bi trebalo svi da znaju - rekao je Luković. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.