PREVARA ERIKSENOVE ŽENE SA VERTONGENOM DOBILA EPILOG: Danac menja sredinu, prelazi u redove evropskog velikana!
Jan Vertongen "iza leđa" Kristijana Eriksena, Foto: AP

MORA DA IDE

PREVARA ERIKSENOVE ŽENE SA VERTONGENOM DOBILA EPILOG: Danac menja sredinu, prelazi u redove evropskog velikana!

Ne može više da igra u timu sa čovekom koji mu je "preoteo" ženu

Objavljeno:

Već i ptičice na grani znaju za trač (verovatno i istinu) koji se pojavio u engleskim tabloidima posle poraza Totenhema na svom terenu od Bajerna rezultatom 2:7.

Naravno, u pitanju je ona priča oko žene Kristijana Eriksena, koja je u ljubavnoj aferi sa njegovim saigračem Janom Vertongenom.

Zbog svega toga, a verovatno i jer ga letos nisu pustili da ode, Pevci imaju problem sa danskim vezistom, koji želi da napusti ekipu. Sada je došlo do novih momenata u celoj toj sagi.

Svetski mediji tvrde da je upravo Bajern postigao načelni dogovor sa fudbalerom kojem na leto sledeće godine ističe ugovor, pa bi Bavarci mogli da stignu do plejmejkera već u januaru za dosta manje obeštećenje od realne vrednosti igrača.

Eriksen ima 27 godina i na vrhuncu je forme, pa želi da se nađe u sredini u kojoj može da osvoja trofeje što sa Sparsima baš i nije slučaj.

Prošle godine su se spominjale cifre od preko 100 miliona evra, međutim kako je sve izglednije da do produžetka saradnje sa Totenhemom neće doći, Bajern bi finansijski mogao da prođe sjajno, pa čak i da ga u januaru dovede pomoću "Bosmanovog pravila".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.