A, RAUL I ELGERA PLAČU I MOLE SE BOGU: Dan koji će Zvezdina legenda pamtiti do kraja života!
Prosinečki i Ognjenović u razgovoru, Foto: Starsport©

priča

A, RAUL I ELGERA PLAČU I MOLE SE BOGU: Dan koji će Zvezdina legenda pamtiti do kraja života!

Zanimljiva izjava Elvira Baljića

Objavljeno:

Elvir Baljić je legenda fudbala u Bosni i Hercegovini. Igrao je između ostalih za Real iz Madrida, Fenerbahče, Galatasaraj... Dres reprezentacije BiH nosio je 38 puta i postigao 14 golova.

Nakon karijere snimio je i muzički album. Kolege iz Bosne su ga intervjuisale, a otkrio im je i priču kada mu je život visio o koncu. Avion je upao u opasne turbulencije, a pored njega bio je Perica Ognjenović.

- Nikada se u životu nisam plašio kao kada smo se u Realu jednom vraćali avionom sa gostovanja. Kakve su to turbulencije bile, avion je išao levo, desno i što je najgore cela ta agonija trajala je više od sat vremena. Užas. Pored mene je sedeo Perica Ognjenović, ni njemu do života nije bilo, ali strah me obuzeo tek kada sam se okrenuo i video kako se iza mene Raul i Elgera mole Bogu i - plaču. U tom trenutku meni je u glavi bilo ono najcrnje, pomislio sam odmah na avionsku nesreću koja se bila dogodila Mančester junajtedu. Nedavno kada sam gostovao u jednoj emisiji sa Ognjenovićem, dok su trajale reklame baš me je pitao jesam li zaboravio to - rekao je Baljić za sportsport.ba.

foto: Dado Đilas

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.