VAN LA PARA JE ODUŠEVLJEN: Holanđanin je postigao prvenac, a sada je otkrio šta to obožava u vezi Zvezde!
Radživ van la Para, Foto: Starsport©

oduševljen je

VAN LA PARA JE ODUŠEVLJEN: Holanđanin je postigao prvenac, a sada je otkrio šta to obožava u vezi Zvezde!

- Već sada je mnogo utakmica iza nas, a još više nam tek predstoji. Pripremamo se isto za svaki meč, uvek smo maksimalno fokusirani i predani. Nas igrače utakmice najviše raduju

Objavljeno:

Uspešno je ekipa Vladana Milojevića otvorila učešće u Kupu Srbije. Crveno-beli pobedili su Trepču 8:0, a prvenac u Zvezdinom dresu upisao je Radživ van La Para, poslednje pojačanje tima u letnjem prelaznom roku.

- Izuzetno smo zadovoljni što smo na odličan način otpočeli takmičenje u Kupu Srbije. Ponosan sam na svoje saigrače, svi smo odlično sarađivali na terenu i jako smo se dobro razumeli. Osam postignutih golova nam sigurno daju dodatno samopouzdanje i odličan osećaj. Čestitam Simiću na fantastičkoj partiji i čak četiri gola. Lično sam zadovoljan učinkom. Došao sa u Zvezdu sa velikom željom da pomognem ekipi da ostvari što bolje rezultate i nadam se da je ovo samo početak - rekao je Van La Para. Nakon kraćeg odmora fudbaleri od ponedeljka nastaviće pripremu za predstojeće mečeve u Superligi i Ligi šampiona.

- Već sada je mnogo utakmica iza nas, a još više nam tek predstoji. Pripremamo se isto za svaki meč, uvek smo maksimalno fokusirani i predani. Nas igrače utakmice najviše raduju, tako da sa nestrpljenjem očekujemo susret sa Radom koji je na programu narednog petka. Lideri smo u domaćem prvenstvu i želimo tu i da ostanemo do kraja sezone. U Ligi šampiona zauzimamo drugo mesto u grupi u sjajnoj konkurenciji. Videćemo kako će se tu razvijati situacija. Va La Para istakao je Delije kao poseban detalj koji izdvaja Crvenu zvezdu.

- Atmosfera na Zvezdinim utakmicama je nešto neverovatno. Za igrača na terenu je fantastično kada ima takvu podršku, sjajan je osećaj. Navijači su razlog što svako od nas daje najviše od sebe u svakom trenutku - poručio je Van La Para.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.