OSMICA ZVEZDE U STAROJ PAZOVI: Šou Simića, prvenac Van La Pare i magija Vulića za ubedljivu pobedu nad Trepčom!
Milan Jevtović u novoj ulozi, Foto: Starsport©

1/16 finala kupa srbije

OSMICA ZVEZDE U STAROJ PAZOVI: Šou Simića, prvenac Van La Pare i magija Vulića za ubedljivu pobedu nad Trepčom!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu

Objavljeno:

Umesto spektakla na Kosovu i Metohiji gledali smo meč u pozorišnoj atmosferi u Staroj Pazovi, a Crvena zvezda je očekivano ubedljivo slavila protiv Trepče i plasirala se u osminu finala Kupa Srbije - 8:0.

Centralna figura utakmice bio je Veljko Simić, koji je postigao četiri gola i poslao poruku Vladanu Milojeviću da može ozbiljno da računa na njega u nastavku sezone.

Nijednog momenta se nije postavljalo pitanje pobedika, pošto je Simić već u trećem minutu načeo ekipu iz južne pokrajine Srbije. Do poluvremena je bilo 2:0, ponovo je bio strelac omalnei vezista Zvezde, iskoristio je kiks golmana Trepče i na prazan gol poslao loptu u mrežu.

Furiozno su cveno-beli ušli u nastavak meča, za samo deset minuta šampion Srbije je čak četiri puta pogađao metu. SImić je sa dva gola nastavio svoj šou, u listu strelaca se upisao i Vukanović, a prvenac u dresu Zvezde postigao je Radživ Van la Para.

Najlepši momenat meča nam je obezbedio Miloš Vulić, prelepim pogotkom iz slobodnog udarca. Tačku na ubedljivu pobedu Crvene zvezde stavio je Tomane, posle asistencije Vulića u 85. minutu.

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu:

KRAJ MEČA: Trepča - Zvezda 0:8

86' - U strelce se upisao i Tomane, koji se najbolje snašao u kaznenom prostoru Trepče, posle dobro izvedenog kornera Vulića.

78' - Prelep pogodak Miloša Vulića iz slobodnog udarca sa skoro 30 metara. Trepča - Zvezda 0:7.

70' - Umesto Alekse Vukanovića na terenu je Borislav Burmaz, koji upisuje svoje prve minute u seniorskom fudbalu.

61' - Nastavlja se šou Veljka Simića, koji je sjajno sa ivice kaznenog matirao golmana Trepče za četvrti gol na ovom meču. Trepča - Zvezda 0:6.

54' - Ne staje Zvezda, novi gol za crveno-bele, ovoga puta je strelac Aleksa Vukanović! Centrirao je Žander sa leve strane, a Vukanović glavom spremno dočekao i zatresao mrežu Milentijevića!

50'- NOVI GOL: Ne staje Zvezda, u strelce se upisao Van La Para, koji je naleteo na odbitak i postigao gol.

1 / 2 Foto: FK Crvena zvezda

49'- GOOOL: Nakon četiri minuta igre u drugom poluvremenu Crvena zvezda dolazi do novog gola. Van La Para je asistirao, a Simić je postigao treći pogodak na meču.

POLUVREME: Trepča - Crvena zvezda 0:2

41' - Lep pokušaj sa distance Dušana Jovaniča - lopta odlazi malo iznad prečke.

28' - GOOOL: Ponovo je Velko Simić postigao pogodak. Iskoristio je kiks golmana Trepče i na prazan gol poslao loptu u mrežu. Vidi se da je željan igre.

27' - Solidan pokušaj Lalića iz slobodnog udarca, a već u sledećem napadu Vukanović je pogodio stativu.

20' - Nova prilika za crveno-bele, ovoga puta je pokušao Pankov posle dobrog kornera Vulića.

9' - Šansa za Vukanovća. Posle asistencije Van La Pare, Vukanović je izašao sam pred golmana Milentijevića koji je neutralisao njegov pokušaj.

3' - GOOOL: Crvena zvezda je ekspresno došla do izjednačenja, Jevtović je odlično centrirao, a Simić je iz neposredne blizine pogodio mrežu Trepče.

14:50 - Babić će biti kapitan na ovom meču., dok je Novak Simović glavi arbitar na meču.

14:45 - Poznati su sastavi za meč.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Popović – Jevtović, Pankov, Babić, Žander – Jovančić, Vulić, Vukanović, Simić, Van La Para – Tomane.

TREPČA (4-2-3-1): Milentijević – Ilić, Mihajlović, Pronek, Tomić – Trajković, Milošević, Idrizović, Radojević, Šobat – Pantović.

BONZUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.