Derbi bez pobednika uz haos na tribinama: Partizan se u nadoknadi spasao poraza od Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

svetinja srpskog fudbala

Derbi bez pobednika uz haos na tribinama: Partizan se u nadoknadi spasao poraza od Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Nerešeno na "Rajku Mitiću" u prvom meču plej-ofa Superlige posle infarkt završnice
Objavljeno: 20:27h

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su podelili bodove u 151. Večitom derbiju reultatom 1:1 na "Marakani". Činilo se da je sve gotovo posle gola Predraga Sikimića u 85. minutu, ali drugačije je mislio Brazilac Everton koji je šutirao velike udaljenosti, a katastrofalno je reagovao Damir Kahriman kome je spora lopta ispala iz ruku pravo u mrežu. Tuča Delija i Grobara pred derbi: Jedan navijač izboden, a drugi prebijen! Makljaža Delija i Grobara prekinula saobraćaj na Zrenjaninskom putu! Kako su se Delije i Grobari prozivali pred početak 151. derbija! (VIDEO) Espreso saznaje za vas: Čiji dres je najtraženiji na Marakani, a čiji u Humskoj? (FOTO) Potpuno ludilo na istoku i severu Marakane: Letele stolice, navijači Zvezde se sukobili i sa Žandarmerijom! (VIDEO) Već u drugom minutu meč je bio prekinut zbog baklji i dimnih bombi koje su upaljene na severu i jugu. U prvih pola sata igre je viđena bolja i konkretnija igra domaće ekipe, ali bez previše prilika. Partizan je do kraja poluvremena uzeo loptu u svoje noge, kontrolisao tempo, ali bez dobre ideje u napadu. Najbolju šansu u prvih 45. minuta je imao Katai posle sjajnog slaloma i šuta koji je zaustavio Šaranov Delije i Grobari prekinuli derbi već u 2. minutu! (VIDEO) Everton provocirao Delije posle gola i zaradio crveni karton! (VIDEO) Probušio Kahrimana: Topovski udarac Evertona i neverovatan kiks golmana Zvezde za 1:1! (VIDEO) Iz prve i iz okreta u samu šipku: Fantastičan gol zaboravljenog Sikimića u Večitom derbiju! (VIDEO) Početak drugog dela igre su obeležili incidenti i tuče na severnoj i istočnoj tribini, kao i po jedna šansa na obe strane - jednu je imao Luković za Crvenu zvezdu, a drugu Brašanac za crno-bele. Nedugo zatim su usledio novi prekid zbog bakljade, posle koje je bilo mirno na terenu sve do 81. minuta kada je ponovo Katai bio u šansi, i to jedan na jedan sa golmanom gostujuće ekipe koji je uspeo da još jednom spasi svoj tim.

U 85. minutu je Predrag Sikimić učestvovao u najlepšem momentu utakmice kada je pogodio rašlje Partizanovog gola perfektnim udarcem sa oko 12 metara, a konačan rezultat je postavio Everton u 94. minutu posle katastrofalnog kiksa Kahrimana kojem je ispala lopta iz ruku u gol - 1:1. Na kraju meča je strelac gola za goste i isključen jer je provocirao navijače na severnoj tribini.
Saša Pavlić Koky
CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN Stadion: Rajko Mitić Sudija: Aleksandar Vasić Strelci: Sikimć 85', Everton 94' Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz Espreso.co.rs! Meč je završen! 94' Evertoooooon!!!! 1:1 Kakav kiks Damira Kahrimana!
85' Gooooooooooooool!!! Sikimć je zakucao loptu pod prečku za 1:0!!!
81'
Nova prilika za Kataija, ali Šaranov je ponovo dobio ovaj duel jedan na jedan.

75' . 67'
.
65'
59'
57'
53' 48'
47'
46' Počelo je drugo poluvreme! Kraj prvog poluvremena! Došlo je do oštre tuče na istočnoj tribini!
45' Štoper gostiju Gogua kao da želi da pokloni gol rivalu 41'
34'
25' .
Espreso
Espreso
24'
22' 11' 5'
2' Meč je prekinut već na samom početku zbog baklji i dimnih bombi.
1' Utakmica je počela! 17:30 Crvena zvezda Partizan 17:00
Espreso
16:30
16:00
15:30
15:00 - Na šta to Delije podsećaju Grobare pred 151. večiti derbi? (FOTO)
13:30
Zašto Partizan neće pobediti u subotu? Tradicija o kojoj se malo zna protiv crno-belih! (VIDEO) 13:00 -
12:30 - Bili smo u Zvezdinoj i Partizanovoj prodavnici: Koje su najluđe stvari koje Delije i Grobari traže da kupe? (FOTO)
12:15 -
12:00 Dobar dan i dobro došli na Live blog portala Espreso, koji je posvećen okršaju dva naša najveća kluba. Tokom celog dana obaveštavaćemo vas o svim dešavanjima vezanim za 151. večiti derbi!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.