OGLASIO SE ŠURBATOVIĆ POSLE OPTUŽBI DA JE DELIJA SA ŠIPKE: Njegovu poruku Zvezdi i Partizanu svi treba da čuju!
Jovan Šurbatović, gen.sek. FSS, Foto: Damir Dervišagić

GOSTOVAO NA TV

OGLASIO SE ŠURBATOVIĆ POSLE OPTUŽBI DA JE DELIJA SA ŠIPKE: Njegovu poruku Zvezdi i Partizanu svi treba da čuju!

On je podsetio da je Srbija trenutno u najboljem položaju jer za razliku od Grčke, Kipra i Hrvatske sa kojima se bori za 15. mesto na UEFA listi, jedina ove sezone ima dva kluba u trci za bodove

Objavljeno:

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović apelovao je danas na čelnike, fudbalere i navijače Crvene zvezde i Partizana da pod hitno prestanu sa tenzijama i medjusobnim prepucavanjima i da konačno shvate da bi uspeh i jednog i drugog kluba u Evropi bio od neprocenjivog značaja za prosperitet srpskog fudbala.

- Prestanimo sa tenzijama i prepucavanjima. Zajednički interes je to 15. mesto koje nam donosi dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Svaka pobeda, svaki bod može da bude zlata vredan. Urazumimo se i podržimo jedni druge. Crvena zvezda i Partizan igraju ove jeseni najvažnije utakmice u novijoj istoriji srpskog fudbala - izjavio je Šurbatović gostujući u Jutarnjem programu televizije Prva i televizije Pink.

Jovan Šurbatović
Jovan Šurbatović foto: Starsport©

On je podsetio da je Srbija trenutno u najboljem položaju jer za razliku od Grčke, Kipra i Hrvatske sa kojima se bori za 15. mesto na UEFA listi, jedina ove sezone ima dva kluba u trci za bodove.

Zvezda i Partizan su poslednjih dana podigli tenziju u srpskom fudbalu komentarisanjem suđenja utakmica u Superligi, ali i nekim "tvitovima" pojedinih čelnika ova dva kluba, gde se prvenstveno misli na profesora Vuletića iz crno-belog tabora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.