KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Savo Milošević vraća bivšeg kapitena Partizana!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

NUŽDA ZAKON MENJA

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Savo Milošević vraća bivšeg kapitena Partizana!

Ponovo će dobiti priliku da se izbori za prvi tim

Objavljeno: 10:43h

Partizan u četvrtak putuje na četvorodnevne pripreme/timbilding u etno selo Stanišići nadomak Bijeljine u organizaciji Sava Miloševića, a u klupskom autobusu naći će se i 34-godišnji Miroslav Vulićević.

Iskusni desni bek, koji je u odsustuvu Saše Ilića prošle sezone bio kapiten crno-belih, dobio je dozvolu trenera da ponovo trenira sa ekipom i proba da se nametne, prenosi Sportski žurnal.

Miroslav Vulićević protiv Jang Bojsa
Miroslav Vulićević protiv Jang Bojsa foto: EPA/Koča Sulejmanović

Osvajač dve šampionske titule i četiri kupa sa Parnim valjkom, odlukom stručnog štaba preskočio je letnje pripreme i nije bio licenciran za novu sezonu. Za to vreme trenirao je u grupi sa "otpisanima", ali je šef stručnog štaba sada odlučio da mu pruži novu priliku, ponajviše jer je protiv Voždovca uvideo da nijedan levi bek ne može da odgovori poziciji desnog.

Pojava jednog od ljubimaca navijača Partizana na treninzima podigla je atmosferu u timu, što je i logično pošto je Vulićević jedan od omiljenih likova među saigračima.

Vulićević je ugovorom vezan za klub iz Humske još samo dva i po meseca, do 31. decembra, ali ko zna, možda doživi novu mladost poput Bojana Ostojića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.