ČELNIK FSS JE BIO ULTRAS SA ŠIPKE NA SEVERU: Objavljena je kompromitujuća fotka visokog funkcionera Saveza!
Čelnici FSS, Foto: Beta/Branislav Božić

VULETIĆ OPLEO PO ŠURBATOVIĆu

ČELNIK FSS JE BIO ULTRAS SA ŠIPKE NA SEVERU: Objavljena je kompromitujuća fotka visokog funkcionera Saveza!

- Hej, FS Srbije, ovaj elokventni doktor sa severne šipke, koji istovremeno razume i shvata - između ostalog je napisao Vuletić

Objavljeno:

Nastavlja se "bif" između potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića i jednog od čelnika FSS Jovana Šurbatovića, koji je u sredu imao surov odgovor za Partizanovce, frakciju sa istoka stadiona u Humskoj, koja je protestovala ispred kuće fudbala u Staroj Pazovi.

- Razumem i shvatam da navijači u Srbiji imaju utisak da se nekada o prvaku odlučivalo u SC Fudbalskog saveza Srbije. Opšte je poznato da je ta sumnja postojala dok je predsednik FSS bio neko drugi i bilo je to zbog toga što je Partizan šest godina bio zaredom prvak, a Zvezda nijednom - izjavio je Šurbatović reagujući na protest grupe navijača crno-belih ispred Sportskog centra.

Grobari u Pazovi
Grobari u Pazovi foto: Partizanovci

Njemu je na to odgovorio Vuletić putem Tvitera, istakavši da je sam Šurbatović bio jedan od glavnih ultrasa na severnoj tribini.

- Hej, FS Srbije, ovaj elokventni doktor sa severne šipke, koji istovremeno razume i shvata, još nije pojasnio po kom je pravnom osnovu (a nije ni pravnik) derogirao čl. 28. Pravilnika o registraciji, transferu i statusu igrača, ograničavajući mu polje primene na samo jednog igrača? - objavio je Vuletić na Tviteru.

Dakle, Vuletić je jasno aludirao na to da je Jovan Šurbatović bio navijač Zvezde, i to jedan od onih iz prvog reda na severnoj tribini.

Šta vi mislite o svemu ovome?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.