TERZIĆ POBESNEO ZBOG NEULASKA NA KOSOVO: Uskraćeno nam je da igramo fudbal! Ovo je diplomatska pobeda Srbije!
Zvezdan Terzić, Foto: Adria Media TV

OŠTRA IZJAVA

TERZIĆ POBESNEO ZBOG NEULASKA NA KOSOVO: Uskraćeno nam je da igramo fudbal! Ovo je diplomatska pobeda Srbije!

- Bio sam prvi u koloni i kada smo došli na prelaz policajci su mi samo rekli da je to odluka Vlade tzv. Kosova - istakao je

Objavljeno: 12:41h
Nikola Husein

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da mu je žao što je srpski narod ostao uskraćen za meč Trepče i crveno-belih i poručio da je, uprkos zabrani ulaska na Kosmet, ostvarena diplomatska pobeda Zvezde i Srbije.

- Svedoci ste šta se desilo. Došli smo da igramo fudbal i da se bavimo sportom, ali to nam je uskraćeno i pored preporuke FIFA. Kosovske organizacije su se oglušile o to. Bio sam prvi u koloni i kada smo došli na prelaz policajci su mi samo rekli da je to odluka Vlade tzv. Kosova i da nemaju nikakva dodatna objašnjenja - rekao je Terzić novinarima na Jarinju.

On je dodao da mu žao mi je što je narod ostao uskraćen za jedan sportski događaj.

- Bez obzira što se na tzv. Kosovu pozivaju na sport i fudbal, pokazali su da je sve samo farsa i da ne rade u duhu fer-pleja. Nismo želeli da se bavimo insinuacijama i zato smo došli. Nema nijedan razlog zašto utakmica danas nije odigrana. Ovo je velika diplomatska pobeda Srbije i Zvezde, jer je FIFA savetovala da se igra - poručio je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.