NOVA FRAPANTNA SAZNANJA: Da su Zvezdini igrači prošli Jarinje, ROSU bi ih sačekao iza ćoška!
Jarinje u ovom momentu, Foto: Espreso.co.rs

STRAŠNO!

NOVA FRAPANTNA SAZNANJA: Da su Zvezdini igrači prošli Jarinje, ROSU bi ih sačekao iza ćoška!

Ovo su zaista užasne stvari

Objavljeno: 23:07h

Fudbalski klub Crvena zvezda neće preći administrativni prelaz Jarinje kako bi odigrao utakmicu 1/16 finala Kupa Srbije sa FK Trepčom, o čemu smo vam već pisali.

Međutim, to možda i nije toliko loše što se bezbednosti samih fudbalera, novinara i navijača tiče, pošto je reporter Espresa saznao da bi se u slučaju prolaza dogodilo nešto veoma loše.

foto: Nemanja Nikolić

Naime, iza prve krivine posle administrativnog prelaza bi ih sačekala ROSU, a svi znamo kakve su njihove metode, u šta smo imali priliku da se uverimo prethodnih godina.

Možda je i dobro što se sve završilo na ovome, jer nova predstava ne bi učinila dobro nikome, a posebno srpskom fudbalu, fudbalerima i ostalim članovima delegacije. Takođe, posle prelaza nalazi se i određen broj vozila sa navijačima Crvene zvezde koji su par dana ranije stigli u našzu južnu pokrajinu, koji su trenutno potpuno mirni.

Čekamo informaciju kada će meč zapravo biti odigran, a uopšte nas ne bi začudilo da se to dogodi u četvrtak popodne u Staroj Pazovi.

I dalje se očekuje dolazak fudbalera i ostatka navijača, ali i kada se to dogodi, veoma je teško očekivati neke promene.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.