LAŽU, NA BOGA NE MISLE: Čelnici saveza Kosova tvrde da im pismo FIFA nikad nije stiglo! Ali, u Zvezdi imaju dokaze!
FK Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

laž

LAŽU, NA BOGA NE MISLE: Čelnici saveza Kosova tvrde da im pismo FIFA nikad nije stiglo! Ali, u Zvezdi imaju dokaze!

Da li će biti zaista i odigrana saznaćemo sutra...

Objavljeno:

Čelnici FS tzv. Kosova tvrdili su kako nikada na adresu njihove organizacije nije stiglo pismo FIFA u kome im je sugerisano da se utakmica Zvezde i Trepče igra na teritoriji Kosova i Metohije.

Meč Crvene zvezde i Trepče zakazan je za sredu od 14 časova, a mesto odigravanja biće u Kosovskoj Mitrovici, tačnije Zvečanu, odlučeno je pre nekoliko dana.

FS tzv. Kosova najpre se nije složio sa ovim, pa je domaćinstvo privremeno premešteno u Beograd, tačnije na Banovo Brdo, međutim posle pisma FIFA, odlučeno je ipak da se utakmica igra na teritoriji Kosmeta.

foto: FIFA

Kako navode zvaničnici sa KIM, fudbaleri Zvezde još uvek nisu dobili dozvolu da pređu administrativni prelaz, ali to crveno-bele nije sprečilo da krenu put južne srpske pokrajine.

Autobus sa igračima krenuo je ranije danas put Novog Pazara, gde će crveno-beli prenoćiti, a u sredu u jutarnjim časovima, odatle će krenuti put Kosova i Metohije.

Deluje da je upravo ovo pismo FIFA značajno promenilo stvari u ovoj situaciji, a ovo je jedan primerak tog pisma i dokaz da je ono zaista poslato na adresu FS tzv. Kosova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.