U NAŠEM FUDBALU MNOGO STVARI NE ŠTIMA: Savo se oglasio pred Kup, pa otkrio ko sigurno neće igrati!
Savo Milošević, trener Partizana, Foto: Starsport©

uoči gostovanja

U NAŠEM FUDBALU MNOGO STVARI NE ŠTIMA: Savo se oglasio pred Kup, pa otkrio ko sigurno neće igrati!

Milošević je govorio o "veličini" ovog susreta za klub poput Vodojaže, i prokomentarisao sastav sa kojim će istrčati na teren kragujevačkog naselja Grošnica

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana posle poraza od Voždovca od 2:1 u Superligi Srbije, u sredu od 15 sati igraju meč šesnaestine finala Kupa Srbije protiv ekipe Vodojaže.

Pre susreta u najmasovnijem fudbalskom takmičenju naše zemlje, trener crno-belih Savo Milošević izneo je svoja očekivanja.

- Moramo i ove godine da se posvetimo tom takmičenju. Sutra ćemo igrati sa ekipom i igračima koji do sada nisu igrali puno. Tražiću od njih da ovo bude prava provera kako bismo videli na koga možemo da računamo. Bez obzira na protivnika, i njegovu snagu, ovo je za nas jako bitna utakmica i takav ćemo imati pristup.

Pre samog susreta, Milošević je govorio o "veličini" ovog susreta za klub poput Vodojaže, i prokomentarisao sastav sa kojim će istrčati na teren kragujevačkog naselja Grošnica.

- Ja se sećam vremena kada su ovakve utakmice zaista bili praznici. U poslednje vreme, to je mnogo ređa situacija i retko se dešava da jedna ovakva ekipa, "mala" dođe na ovaj nivo takmičenja. To je sigurno lepa prilika za sve te ljude u Kragujevcu i okolini da dođu i vide Partizan uživo. Pretpostavljam da je ovo na neki način praznik fudbala.

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Starsport©

- Tošić sigurno neće sutra igrati. Od ostalih, ako ne računamo reprezentativce, svi su tu. Na sreću, imamo dosta reprezentativaca. Dosta igrača nije tu, ostali su na raspolaganju. Za Rajka Brežančića, danas ćemo znati konkretnije.

Pored teme samog Kupa, u fokusu su bila i dešavanja na terenima širom Srbije u poslednjem kolu, koje je po Miloševićevim rečima, pokazalo neophodnost uvođenja VAR-a.

- Video sam neke. Nisam gledao snimke celih utakmica. Video sam najznačajnije. Zaista, i dalje ću se truditi da ne komentarišem suđenje. Nisam komentarisao suđenje na našim utakmicama, a kamoli na drugim. Ali, i ova poslednja vest FSS, da su spremni da uvedu VAR, govori bar indirektno da u našem fudbalu mnogo stvari ne štima i da ta tehnologija treba da pomogne da se neke stvari regulišu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.