DA LI ĆE MEČ ZVEZDA - TREPČA BITI ODIGRAN? Gostovanje crveno-belih na Kosovu pod znakom pitanja!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

neizvesno

DA LI ĆE MEČ ZVEZDA - TREPČA BITI ODIGRAN? Gostovanje crveno-belih na Kosovu pod znakom pitanja!

Odgovor još nije dobijen, ali se iz kluba nadaju da će stići do kraja dana

Objavljeno:

Fudbalski klub Trepča spreman je da ugosti Crvenu zvezdu u Žitkovcu, ali je utakmica i dalje neizvesna jer nema potvrde, kako je navedeno, "sa kosovske strane".

- Imamo čvrste garancije da Fudbalski savez Srbije čini sve kako bi se ovaj meč igrao kod nas. Nažalost, još nemamo potvrdu sa kosovske strane - rekao je direktor kluba Trepča Bojan Jakšić za portal Kosovo onlajn.

Utakmica bi trebalo da se igra u sredu od 14.00.

Fudbalski klub Trepča se u ponedeljak zvanično obratio kosovskoj policiji sa zahtevom za organizaciju ove utakmice i za njihovom asistencijom tokom meča.

Odgovor još nije dobijen, ali se iz kluba nadaju da će stići do kraja dana.

Fudbaleri Zvezde će otići u Novi Pazar, gde će noćiti i odakle će sutra oko 11.00 krenuti na administrativni prelaz Jarinje.

- Na Jarinju još postoji zabrana prolaska za ekipu Crvene zvezde koju su izdale kosovske vlasti, ali se nadam da su posle završetka izbornog procesa tenzije splasnule i da nema razloga da se ova utakmica ne igra - kazao je Jakšić.

Po njegovim rečima, fudbaleri Trepče će maksimalno ozbiljno ući u meč, a biće završeni i radovi na stadionu koji su početi pre desetak dana.

- Ova utakmica, kako Trepči, tako i čitavom narodu na prostoru Kosova i Metohije znači mnogo jer nismo često u prilici, baš zbog političkih dešavanja, da ugostimo takve fudbalske velikane. Intresovanje je veliko i siguran sam da će, ako sve bude kako treba, ovo biti jedan veliki sportski dogadjaj za pamćenje - naveo je Jakšić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.