Za koga je to Grof Božović rekao da je povređen pa je nasmejao sve novinare?

151. derbi

Za koga je to Grof Božović rekao da je povređen pa je nasmejao sve novinare?

Trener crveno-belih, Miodrag Božović istakao je uobičajne stvari i rekao da se nada da će uspeti da zaustave Partizan koji je u naletu (6 vezanih pobeda)
Objavljeno: 13:22h

U subotu nas očekuje nova svetkovina srpskog fudbala. Crvena zvezda i Partizan će odmeriti snage po 151. put, a tim povodm na stadionu Rajko Mitić predstavnici Crvene zvezde su odžali konferenciju za štampu. Trener crveno-belih, Miodrag Božović istakao je uobičajne stvari i rekao da se nada da će uspeti da zaustave Partizan koji je u naletu (6 vezanih pobeda).

- Mislim teško je govoriti o derbiju, a reći nešto što nije rečeno. To je najveća utakmica koja postoji. Nije bitno stanje na tabeli niti forma, već je to meč u kome pobeđuje onaj ko se bolje probudi. - Činjenica da smo primili najmanje golova govori sama za sebe. Nadam se da kikseva neće biti, Partizan je jako kvalitetan u odnosu na druge, ali uz maksimalnu koncentraciju i borbenost nadam se da cemo uspeti da ih zaustavimo. U dobroj su formi, 6 utakmica zaredom su pobedili, doći ce da se nadigravaju, nadam se da c će biti lepa utakmica - rekao je Božović.
Pored Božovića, novinarima se obratio i kapiten Zvezde, Aleksandar Luković koji je rekao da se nada da će crveno-beli bolje ući u meč nego na prošlom derbiju i da se najviše pribojava Saše Ilića. Uz to je dodao i da su povređeni on i Savo Pavićević, na šta je trener Božović dodao: - Povređeni smo i kondicioni trener i ja - rekao je Božović i nasmejao sve novinare. Uskoro opširnije... (A.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.