LJUDI, OVO SE DEŠAVA VEĆ TREĆU UTAKMICU! MI ŽIVIMO OD OVOGA: Trener Napretka utučen posle poraza od Zvezde!
Predrag Rogan, Foto: Youtube / Printscreen

nakon meča

LJUDI, OVO SE DEŠAVA VEĆ TREĆU UTAKMICU! MI ŽIVIMO OD OVOGA: Trener Napretka utučen posle poraza od Zvezde!

U narednom kolu, 19. oktobra posle pauze zbog termina za reprezentacije, gostovaće Radničkom u Nišu

Objavljeno:

Bolan poraz doživeo je Napredak iz Kruševca u 11. kolu Superlige. Na svom terenu, od Crvene zvezde, golom iz "slobodnjaka" u bukvalno poslednjoj sekundi utakmice slavili su crveno-beli.

Sve to, kao i dešavanja u prethodne dve utakmice protiv TSC-a i Proletera, teško je palo treneru Predragu Roganu. Mladi strateg emotivno je govorio na konferencije za medije posle duela sa crveno-belima i istakao da bi klub trebalo da reaguje. Nije precizirao zbog čega konkretno, ali se pretpostavlja da je nezadovoljan suđenjem koje je imao njegov tim u pomenutim utakmicama.

- Rekao sam u svlačionici ljudima iz kluba koji su trebali da reaguju posle utakmica sa TSC-om i Proleterom... Ja kao trener to ne mogu, niti imam pravo, niti želim. Moj posao je da radim sa igračima, a ovo ostalo videli ste šta se dešavalo protiv TSC-a ovde na terenu, videli ste i poništen gol protiv Proletera. Malo je, onako, već treća utakmica... Šta je tu je. Mi smo, da ne kažem 'marionete'... Samo bih zamolio da i oni znaju da i mi imamo porodice i da naše porodice žive od ovoga i da ti momci imaju emocije i dušu. Samo malo poštovanja bih zamolio - u dahu je govorio nezadovoljni Rogan.

Napredak se posle 11 superligaških kola nalazi na 11. mestu sa 11 bodova. U narednom kolu, 19. oktobra posle pauze zbog termina za reprezentacije, gostovaće Radničkom u Nišu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.