MARIN POSLE POBEDE U KRUŠEVCU: Tako se osvaja titula!
Marko Marin, Foto: Starsport©

bitan trijumf

MARIN POSLE POBEDE U KRUŠEVCU: Tako se osvaja titula!

- Veoma bitna pobeda, znao sam da je moj udarac poslednja prilika za gol i trijumf

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su devetu pobedu u nacionalnom prvenstvu trijumfom nad ekipom Napretka, a svakako najlepši detalj meča je fantastičan gol koji je iz slobodnog udarca postigao kapiten Marko Marin.

- Veoma bitna pobeda, znao sam da je moj udarac poslednja prilika za gol i trijumf. Bio sam siguran da ću postići pogodak, imao sam već dva slobodna udarca pre tog. U prvom poluvremenu jedan dobar šut, u drugom poluvremenu je njihov golman dobro intervenisao. Morali smo utakmicu ranije da rešimo, imali smo ogromne šanse. Mislim da smo igrali dobro, lepo smo kombinovali, sa Benom, Mateom i Boaćijem napred. Nedostajao nam je samo pogodak, ali tako se osvaja titula, sa pobedama u poslednjim minutima – istakao je kapiten crveno-belih.

Osvrnuo se Marin i na poslednje trenutke utakmice sa ekipom Napretka.

- Nije bilo danas lako na terenu, pogotovo kada počne da se bliži kraj utakmice. Tada se već javlja nervoza, sve manje vremena ima, pogotovo kada propustiš nekoliko prilika. Najbitnije u tim situacijama je ostati smiren, kao što je slobodan udarac u poslednjim sekundama jer to je poslednja prilika za trijumf. Srećan sam što smo izborili pobedu - rekao je vezista.

Istakao je kapiten crveno-belih i zadovoljstvo zbog dobrih rezultata u prethodnom periodu.

- Fantastična nedelja iza nas, posle pobede nad Olimpijakosom u Ligi šampiona, što je velika stvar za nas i celu zemlju, danas smo ostvarili bitnu pobedu u prvenstvu. Mirno dočekujemo reprezentativnu pauzu posle utakmice sa Trepčom – zaključio je Marko Marin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.