MARKO MARIN U POSLEDNJI ČAS: Kapiten Zvezde majstorijom iz slobodnjaka u 97. minutu doneo pobedu crveno-belima!
Slavlje fudbalera Zvezde, Foto: Starsport©

superliga, 11. kolo

MARKO MARIN U POSLEDNJI ČAS: Kapiten Zvezde majstorijom iz slobodnjaka u 97. minutu doneo pobedu crveno-belima!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu:

Objavljeno: 18:27h

Marko Marin je heroj utakmice u Kruševcu, Zvezda je golom svog kapitena u 97. minutu došla do pobede nad ekipom Napretka - 1:0 (0:0).

Delovalo je da će srpski šampion doživeti kiks u 11. kolu Linglong Superlige Srbije, odolevali su Čarapani, pre svega, zahvaljujući sjajnom golmanu Marku Miloševiću, čak i Ben nije uspeo da iskoristi penal u 75. minutu, ali je u poslednjim trenutcima meča na scenu stupio maestro Marko Marin, koji je golom u 97 minutu iz slobodnog udarca spasio crveno-bele.

Izabranici Vladana Milojevića su imali tokom celog meča apsolutnu terensku dominaciju, ali jednostavno je Milošević imao svoj dan. Golman Napretka je sve skinuo u prvom poluvremenu meča, a u drugom je imao malu 'pomoć' okvira gola. Pavkov je prvo pogodio prečku, a ubrzo je i Njegoš Petrović bombom sa dvadesetak metara uzdrmao stativu.

U 74. minutu sudija Nikolić je pokazao na belu tačku posle nepostojećeg kontakta Bena i defanzivca Napretka. Omaleni napadač Crvene zvezde je preuzeo odgovornost, ali je po starom fudbalskom pravilu promašio jedanaesterac.

Pritiskala je Zvezda do samog kraja i taman kad su svi na stadionu mislii da će Napredak napraviti iznenađenje, dogodila se magija Marina, koji sjajno izveo slobodnjak u sedmom minutu sudijske nadoknade.

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu:

97' - GOOOOOOL: Marko Marin je heroj utakmice - kapiten Zvezde je pogodio iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog i tako bacio u trans Delije!

90' - Pet minuta je sudija Nikolić produžio meč u Kruševcu.

88' - Nova šansa za Zvezdu, ovoga puta je Pavkov šutirao iz neposredne blizine u golmana Napretka.

85' - Pokušao je i Marin sa distance, ali ovo je bio lak posao za Miloševića.

83' - Zvezda i posle osmog kornera ne uspeva da postigne gol.

76' - NEMA GOLA! El Fardu Ben je šutirao daleko od gola.

75' - PENAL ZA ZVEZDU: Sudija Bojan Nikolić je pokazao na belu tačku posle veoma blagog kontakta Bena i jednog defanzivca Napretka.

71' - Zvezda ponovo ozbilno preti, Njegoš Petrović je poslao projektil sa ivice kaznenog, ali je pogodio stativu. Ostaje 0:0 u Kruševcu.

69' - PREČKA! Milan Pavkov je bio najbliži golu, Degenek ga je idealno progirao, a napadač Zvezde je pogodio prečku.

58' - Još jedan neuspešan crveno-belih, pokušao je Ben iz slobodnog udarca.

55' - I dalje nema golova u Kruševcu, imala je Zvezda šansu preko Ričmonda Boaćija, koji je šuitrao sa distance, ali je to bio lak posao za Miloševića.

46' - Počelo je drugo poluvreme.

POLUVREME! Nismo videli mnogo lepršavog fudbala, bila je ona jedna sporna situacija u 6. minutju kada je Degeneku poništen gol. Na samom kraju poluvremena, Marin je imao šansu iz slobodnog udarca, ali je za sada igrač utakmice Marko Milošević, golman Napretka, koji je poskidao sve što je išlo ka njegovom golu. Inače, domaćin za sada nema šut ka golu rivala.

38' Zvezda polako steže obruč oko Miloševićevog gola, odlična prilika za Pankova, koji je šutirao glavom sa nekoliko metara, ali je čuvar mreže Kruševljana maestralno odreagovao. Refleksi kao mačka.

33' Centrirao je Marin, Milunović spustio za Boaćija, koji je malo zakasnio i nije uspeo da ubaci loptu u gotovo prazan gol.

31' Dosta nesadržajno prvo poluvreme za sada.

20' Zvezda daleko bolja, ima inicijativu, ali osim poništenog gola izglednih prilika više nije bilo.

6' Degenek je postigao gol, ali on je poništen zbog ofsajda!

16:00 - Meč je počeo!

15.00 - Poznati su i sastavi oba tima:

Napredak: Milošević – Aksentijević, Pajović, Milovanović, Spremo – Eskić, Bjeloš – Ožegović, Ivanović, Zec – Kojić. Trener: Predrag Rogan.

Crvena zvezda: Popović – Gajić, Milunović, Degenek, Rodić – Petrović, Vulić – Ben, Marin, Garsija – Boaći. Trener: Vladan Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.