NEORTODOKSNE METODE SAVA MILOŠEVIĆA: Partizan usred sezone radi nešto što je do skoro bilo nezamislivo!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

PRIPREME USRED SEZONE

NEORTODOKSNE METODE SAVA MILOŠEVIĆA: Partizan usred sezone radi nešto što je do skoro bilo nezamislivo!

Već jednom je ovo uradio, i evo, vidite kakve rezultate tako nešto donosi

Objavljeno: 13:28h

Partizan pod palicom Sava Miloševića igra bolje nego mnogo, mnogo godina unazad, a za sve to zaslužne su neke neortodoksne metode njegovog stručnog štaba i samog trenera.

Posle utakmice sa Voždovcem, sledi Kup meč u sredu sa Vodojažom u Grošnici kod Kragujevca, a već u četvrtak slede mini-pripreme u Etno selu Stanišići. Nešto slično dogodilo se na kraju prethodne sezone, pre nego što su crno-beli izašli iz ambisa i uspeli čak i da dođu do trofeja u Kupu pobedom nad Zvezdom na Marakani.

Timski duh Partizana
Timski duh Partizana foto: Starsport©

Planirano je da crno-beli u blizini Bijeljine, Savovog rodnog mesta, ostanu od četvrtka do nedelje, uz po dva treninga dnevno, s tim da će više akcenat biti stavljen na druženje, održavanje pozitivnog ambijenta i međuljudskih odnosa koji su klubu iz Humske i doneli uspeh u minulih nekoliko meseci.

Ovoga puta na mini-pripremama neće biti reprezentativci: Nemanja Miletić (seniori Srbije), Strahinja Pavlović (mladi Srbije), Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Miljan Momčilović, Ognjen Đurković (omladinci Srbije), Aleksandar Šćekić (Crna Gora), Bibras Natho (Izrael), Sejduba Suma (Gvineja) i Takuma Asano (Japan).

Odavno Partizan nije bio u ovakvoj formi i prava je šteta za crno-bele što sledi reprezentativna pauza. Posle pobede u Kazahstanu danas (18.00) igraju s Voždovcem kod kuće, a kec uz bar tri gola (1&3+) nosi kvotu 1,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Voždovac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.