ZVANIČNO: Veliki preokret u slučaju Zvezdinog gostovanja na Kosovu!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

IPAK SE NE IGRA NA STADIONU RADA

ZVANIČNO: Veliki preokret u slučaju Zvezdinog gostovanja na Kosovu!

Crveno-beli će i pored svih pritisaka otputovati u južnu srpsku pokrajinu

Objavljeno: 11:48h

Iako je još u subotu objavljno da će utakmica Trepča - Crvena zvezda biti odigrana u Beogradu, na stadionu Rada, ovog jutra pojavila se potpuno nova vest.

Šef kancelarije za Kosovo Marko Đurić, gostujući kod Predraga Sarape u emisiji na Pinku, otkrio je da će se meč ipak odigrati u Trepči, na Kosovu, uprkos svim pritiscima, kao i da će to biti velika stvar za naše ljude u južnoj srpskoj pokrajini.

FK Trepča
FK Trepča foto: Printskrin

Crveno-beli u pohod na domaći trofej, koji čekaju od maja 2012. godine, krenuće bez reprezentativaca, koji od ponedeljka imaju obaveze i verovatno će biti odustni Milan Borjan, El Fardu Ben, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Njegoš Petrović i Milan Pavkov.

Pojedinci će dobiti ranije nekoliko slobodnih dana posle naporne serije utakmica, ali se realno očekuje da drugi tim Crvene zvezde bez problema prođe u naredno kolo Kupa Srbije.

Posle velike pobede nad Olimpijakosom Zvezda ide u Kruševac (16.00) i želi da pobedom ode na pauzu zbog reprezentativnog termina. Kvota na čistu dvojku je 1,20, a na dvojku bez primljenog gola Zvezde (Sigurna pobeda) 1,82. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napredak - Zvezda.

Odavno Partizan nije bio u ovakvoj formi i prava je šteta za crno-bele što sledi reprezentativna pauza. Posle pobede u Kazahstanu danas (18.00) igraju s Voždovcem kod kuće, a kec uz bar tri gola (1&3+) nosi kvotu 1,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Voždovac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.