AZAR KONAČNO POGODIO, REAL VODIO I STREPEO ZA POBEDU: Bomba Luke Modrića, Jović s klupe gledao goleadu!
Fudbaleri Reala su pobedili Granadu, Foto: EPA/Fernando Villar

Primera, 8. kolo

AZAR KONAČNO POGODIO, REAL VODIO I STREPEO ZA POBEDU: Bomba Luke Modrića, Jović s klupe gledao goleadu!

"Kraljevski klub" je sačuvao prvo mesto na tabeli

Objavljeno:

Real Madrid je sačuvao prvo mesto na tabeli pobedom nad Granadom 4:2.

Iako na osnovu rezultata deluje da je ovo bila rutinska pobeda "kraljevskog kluba" uopšte nije bilo tako, a strepeli su za trijumf sve dok nisu postigli četvrti pogodak.

Granada se pokazala da nije mačiji kašalj i da ono rušenje Barselone nije bilo slučajno, a iako je igrala na "Bernabeu" nije se plašila niti ustručavala da ide napred i napada.

Geret Bejl je još jednom, bez obzira na sve, ponovo dokazao Zidanu da je neophodan za tim, ukoliko žele da pobeđuju, pošto je već u drugom minutu sjajnom asistencijom spoljnim delom kopačke poslužio na tacni Benzemu kome nije bilo teško da zatrese mrežu.

Do poluvremena je uspeo da sebi kupi mir Eden Azar koji je posle 205 minuta igre ove sezone upiše svoj prvi gol u dresu Reala i tako duplira prednost svog tima, a konačno da i malo razloga za zadovoljstvo navijačima na tribinama.

Međutim, u drugom poluvremenu se igra rasplamsala, varničilo je na terenu, Granada je shvatila da nema šta da izgubi i krenula je sve opasnije da napada.

I u jeku njenih napada videli smo majstoriju Luke Modrića koji je u 61. minutu poslao pravu bombu za velikih 3:0 što je učinilo da se smire navijači i da pomisle da će to umrtviti povampirene goste.

Ali dogodilo se totalno suprotno, počeli su još više da navaljuju i to je počelo da im se isplaćuje. Nesigurni golman Areola je izgubio kontrolu nad jednom loptom i u želji da svoju grešku ispravi, napravio je novu, još veću. Udario je po nogama Soldada i sudija je pokazao na belu tačku.

Mačis je pogodio sa penala za 3:1, a igrači u crveno-belim dresovima su počeli još više da navaljuju da bi Duarte posle kornera smanjio na 3:2 i uneo neizvesnost u meč, a nervozu među pristalice "kraljevskog kluba".

Ipak, posle nekoliko minuta strepnje, sve je razrešio Hames Rodrigez koji je konačnu jednu kontru Reala na ovom meču pretvorio u gol i rešio pitanje pobednika.

Naš Luka Jović je i ovu utakmicu presedeo na klupi.

Primera, 8. kolo:

Petak: Betis – Eibar 1:1 (Loren 69 – Oreljana 34p)

Subota: Leganes – Levante 1:2 (Brajtvajt 76 - Rodžer 45+2p, Kampanja 49) Real Madrid – Granada 4:2 (Benzema 2, Azar 45+1, Modrić 61, Rodriges 90+2 - Mačis 69, Duarte 78) Valensija – Alaves 18.30 Osasuna – Viljareal 21.00

Nedelja Maljorka – Espanjol 12.00 Selta – Atletik Bilbao 14.00 Valjadolid – Atletiko Madrid 16.00 Real Sosijedad – Hetafe 18.30 Barselona – Sevilja 21.00

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.