ZVEZDINA OSVETA PRIMORSKOJ: Milan Tomić pred početak ABA lige!
Milan Tomić, Foto: Starsport©

1. kolo aba lige

ZVEZDINA OSVETA PRIMORSKOJ: Milan Tomić pred početak ABA lige!

- Pristup za ovu utakmicu zato mora da bude potpuno drugačiji, sa maksimalnom koncentracijom i angažmanom svih - rekao je trener Crvene zvezde

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da njegovi košarkaši moraju da budu maksimalno koncentrisani i angažovani kako bi pobedili Primorsku na početku ABA lige.

- Već smo se susreli sa Primorskom i videli da je u pitanju iskusna, čvrsta i dobra ekipa. Pristup za ovu utakmicu zato mora da bude potpuno drugačiji, sa maksimalnom koncentracijom i angažmanom svih. Samo tako možemo do početnih bodova u ABA ligi - rekao je Tomić za klupski sajt.

Zvezda će u nedelju od 20.00 na svom terenu igrati protiv Primorske u prvom kolu regionalnog takmičenja.

Ognjen Dobrić i Lorenco Braun
Ognjen Dobrić i Lorenco Braun foto: KK Crvena zvezda

Tomić će moći da računa na sve igrače osim na Ognjena Kuzmića. Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić naveo je da Zvezdu očekuje važna utakmica i da ekipa želi da krene dobro i pobedom.

- Već smo se sastali sa Primorskom, u pitanju je iskusna, dobra ekipa, u kojoj se zna ko šta radi, čvrsta u odbrani i koja je uigrana jer je, uz nekoliko promena u sastavu, već duže vreme na okupu. Mi poučeni iskustvom sa prve utakmice, moramo da igramo vrlo čvrsto, da sprovedemo iz svlačionice sve dogovore na teren. Važno nam je da krenemo dobro u ABA ligi - kazao je Dobrić.

Utakmica će se igrati pred ograničenim brojem publike, s obzirom na to da će u dvoranu "Aleksandar Nikolić" zbog kazne ABA lige moći da uđu samo vlasnici sezonskih ulaznica za VIP i lože.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.