OVO SE ČEKALO! LALATOVIĆ KONAČNO O SKANDALU U NIŠU: Njihov čovek me je pljunuo u lice i vređao moju mrtvu majku
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

kažnjen je

OVO SE ČEKALO! LALATOVIĆ KONAČNO O SKANDALU U NIŠU: Njihov čovek me je pljunuo u lice i vređao moju mrtvu majku

Smatram da i ja, kao trener, imam osećanja prema svom detetu i zato bih zamolio Fudbalski savez i naše sudije da prekinu utakmicu i onda kada ceo stadion skandira šta će da radi mojoj kćerci, jer jednostavno to me boli isto kao što i druge boli onda kada vređaju njih - rekao je strateg Vojvodine

Objavljeno:

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je trenera Vojvodine Nenada Lalatovića sa još 300.000 dinara za "greh" sa utakmice protiv niškog Radničkog, a povodom svega toga konačno se oglasio i strateg "lala".

Lalatović je priznao da je zaslužio kaznu za ponašanje na utakmici u Nišu, ali tvrdi da je bio isprovociran.

- Želim da pohvalim našu upravu kluba za podršku nakon utakmice protiv Voždovca, na kojoj nisam mogao da budem na klupi, jer sam dobio kaznu od 800.000 dinara i tri meča suspenzije. To je sigurno zasluženo, jer sam napravio ispad, ali to ne bih uradio da mi neko, nije bitno ko, dva puta nije vređao moju pokojnu majku i da me njihov navijač nije pljunuo u lice. Tek tada sam odreagovao, a voleo bih da se utakmica prekida i onda kada vređaju mene i psuju moju kćerku. Smatram da i ja, kao trener, imam osećanja prema svom detetu i zato bih zamolio Fudbalski savez i naše sudije da prekinu utakmicu i onda kada ceo stadion skandira šta će da radi mojoj kćerci, jer jednostavno to me boli isto kao što i druge boli onda kada vređaju njih - rekao je Lalatović za Mozzart sport.

Trener Vojvodine je rekao da se loše izrazio kada je nedavno rekao da njega i klub titula ne zanima. Lale su prenoćile na prvom mestu Superlige u petak uveče, a Lalatović se nada da će tu što duže ostati.

- Jednom sam se možda loše izrazio kada sam rekao da nas titula ne zanima, jer naravno da nam je to najveća želja. To je teško, ali nadamo se i ukoliko je mogao Lester u Engleskoj, zašto i mi ne bismo mogli u Srbiji? Međutim, ja to ne izgovaram zato što ne želim da provociram druge sa tim izjavama, ali navijači Vojvodine i ja se potajno tome nadamo. To bi bio fenomenalan san, a da li ćemo ga dosanjati, to ne znam. Ono što znam jeste da bih dao 10 godina svog života da se tako nešto desi - poručio je Nenad Lalatović.

Vojvodina će prvenstvenu pauzu, zbog obaveza reprezentacije, iskoristiti da u Italiji odigra prijateljsku utamicu sa Brešom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.