DA NAS NEMA, TREBALO BI NAS IZMISLITI: Sudija u Srbiji dao crveni karton - pomoćnom sudiji!
Crveni karton - ilustracija, Foto: EPA/Friedmann Vogel

PREBIZARNO

DA NAS NEMA, TREBALO BI NAS IZMISLITI: Sudija u Srbiji dao crveni karton - pomoćnom sudiji!

Sve je delovalo normalno do 72. minuta

Objavljeno:

Svakakvih bizarnosti smo se nagledali na terenima širom sveta, ali evo i ne baš skromnog doprinosa srpskih fudbalskih radnika.

Kako prenosi Sportski žurnal, slučaj za Riplija desio se u Velikom Orašju, na utakmici Druga kadetske lige između Mladog borca i Rudara iz Stamnice. Pobedili su gosti sa 2:1. Međutim, glavni akteri priče su glavni sudija Predrag Kotorčević iz Velike Plane i njegovi pomoćnici Marko Milutinović i Danijel Milutinović. Delegat je bio Bojan Hadžić iz Lozovika.

Sve je delovalo normalno do 72. minuta. Tada je sudija Kotorčević prišao pomoćniku Danijelu Milutinoviću i pokazao mu crveni karton! On je posle kraće rasprave sa arbitrom, napustio teren. Međutim isto je, u znak solidarnosti uradio i njegov prezimenjak, ne i rođak, Marko. On je, navodno, delegatu Hadžiću rekao da su razlozi za crveni karton – lične prirode. Kotorčević je do kraja sudio sam.

Nesvakidašnji slučaj nije ostao bez epiloga. Odlukom okružnog saveza, sva trojica neće moći da sude sledeća četiri meseca.

Inače, ovo je već drugi put da se nešto slično dogodilo. Pre šest godina, na utakmici Opštinske lige Lazarevac između “Dimitrija Tucovića” i Rudara iz Zeoka, sudija Marko Jakovljević pokazao je crveni karton svom pomoćniku Milošu Pavloviću. Razlog je bila svađa sa igračem Đorđem Jankovićem, a sudija je kasnije izjavio da se bojao da svađa ne preraste u fizički obračun.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Maxbetsport/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.