SVESNI SMO SVOJIH KVALITETA: Tošić otkrio tajnu uspeha u Kazahstanu!
Zoran Tošić, Foto: Starsport©

sve su bolji

SVESNI SMO SVOJIH KVALITETA: Tošić otkrio tajnu uspeha u Kazahstanu!

- Mislim da smo fantastična ekipa i da smo to pokazali večeras. Igramo lep fudbal za oko, atraktivan, sa mnogo šansi

Objavljeno: 22:04h

Partizan je odigrao fenomenalnu utakmicu u Kazahstanu i tukao je Astanu sa 2:1, a Zoran Tošić nije krio zadovoljstvo posle meča...

- Mislim da smo fantastična ekipa i da smo to pokazali večeras. Igramo lep fudbal za oko, atraktivan, sa mnogo šansi. Nažalost, iskoristili smo samo dve, iako smo imali desetak vrhunskih prilika. To je veoma dobro za nas, jer nam podiže samopouzdanje. Svesni smo svojih kvaliteta, znamo koliko možemo i idemo dalje - rekao je Tošić posle meča.

Istakao je i da se njegov tim dobro prilagođavao rivalu.

- Bili smo kompaktni i sigurni nazad, opasni u kontrama, konkretni sa mnogo šansi. Astana je odličan domaćin i igra dobar fudbal, pogotovo kod kuće i očekivali smo da ćemo biti u podređenom položaju u nekom trenutku. Tada smo bili blizu, stajali usko, zajedno i branili se fantastično - ocenio je Tošić.

Dobar meč imao je i Slobodan Urošević.

- Mislim da smo konačno od prvog minuta agresivno ušli u meč i nismo dali šansu rivalu. Bilo je dosta šansi, tri gola, moglo je i više. Na kraju nije bio pad koncentracije, već se tako desilo, ali smo mirno priveli utakmicu kraju. Moglo je da bude i ubedljivije, ali nema veze - konstatovao je Urošević.

Ovde pogledajte izjave i ostalih igrača:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.