ERIKSEN OPLAVIO OKO VERTONGENU: Posle bombastičnog trača da je Belgijanac spavao s ženom Danca, Jan zaradio šljivu!
Jan Vertongen i Kristijan Eriksen su u epicentru trača o preljubi, Foto: AP

Ironija

ERIKSEN OPLAVIO OKO VERTONGENU: Posle bombastičnog trača da je Belgijanac spavao s ženom Danca, Jan zaradio šljivu!

Da li se sudbina poigrala sa aktuelnom situacijom, pa je ovo slučajnost ili ima tu malo i osvete?!

Objavljeno: 14:06h

Brujalo je Ostrvi i čitava Evropa u sredu nakon senzacionalističkih naslova u engleskim medijima o najnovijoj aferi u fudbalskom klubu Totenhem.

Tabloidi iz Britanije su objavili vest da Kristijana Eriksena supruga, Sabrina Kvist, vara sa njegovim saigračem Janom Vertongenom, što je mnoge podsetilo na slična dešavanja u Čelsiju pre decenije kada je isto to uradio Džon Teri saigraču Vejnu Bridžu.

U međuvremenu se i sam danski internacionalac oglasio na društvenim mrežama i samo jednom rečju "S**nje" opisao navode tabloida "San" o aferi.

Ipak, jedna interesantna stvar se dogodila ja treningu Totenhema u sredu, koja je mogla da podgreje sumnje u priču oko preljube u grupi igrača Totenhema ili se jednostavno sudbina poigrala sa čitavom ovom situacijom.

Naime, Vertongen, navodni švaler, je sa treninga izašao sa masnicom ispod oka, a za nju je kriv upravo Eriksen, "prevaren čovek".

Ipak, kako "San" navodi, nije to posledica bilo kakvog fizičkog okršaja između njih dvojice, već se udarac dogodio prilikom jednog međusobnog duela na treningu i neopreznosti danskog reprezentativca.

Dakle, ova "šljiva" na oku Belgijanca nema nikakve veze sa uznemirujućim tračevima o ljubavnoj aferi".

- Ovo je veoma teška situacija za obojicu. Obojica su svesni glasina na internetu. Ironija je da je za Vertongenu “šljivu” ispod oka odgovoran baš Eriksen - navodi izvor “Sana”.

Obojica fudbalera su odbacila ove spekulacije, a Eriksen je na Tviteru napusao da su navodi o preljubi njegove žene - sr..e. Vertongen je odgovorio na saigračevu poruku serijom emodžija, uključujući i srce za Eriksena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.