TRENER ASTANE PRED PARTIZAN O SRBINU: Ne želim da ga uznemiravam!
Roman Grigorčuk, Foto: AP, AP/ Dave Thompson

liga evrope

TRENER ASTANE PRED PARTIZAN O SRBINU: Ne želim da ga uznemiravam!

- Antonio ima zadatak da bude koncentrisan na sutrašnju utakmicu i da saznanja o bivšem timu iskoristi na samom terenu - rekao je Grigorčuk

Objavljeno:

Strateg Astane Roman Grigorčuk je detaljno analizirao Partizan pred duel u drugom kolu Lige Evrope.

– Protvnika smo dobro prostudirali, znamo njihove najjače strane i kako da ih neutrališemo. Zajedno sa igračima verujem da ćemo odigrati dobro i pružiti jednu od naših najboljih igara u sezoni. Najveća opasnost preti od Partizanovog napada, to su sve igrači sa sjajnim karakteristikama koje zahteva savremeni fudbal. Brzi su, odlično sarađuju i to je nešto sa čime moramo da se izborimo - rekao je Grigorčuk na konferenciji za medije.

Antonio Rukavina je svojevremeno nastupao za Partizan, treutno je član Astane, ali Grigorčuk kaže da nije bilo konsultacija sa iskusnim bekom.

Ne želim da uznemiravam igrača sa takvim pričama. Ako nešto ne bih mogao sam da saznam obratio bih mu se, ali moj trenerski štab je došao do potrebnih informacija. Antonio ima zadatak da bude koncentrisan na sutrašnju utakmicu i da saznanja o bivšem timu iskoristi na samom terenu.

Grigorčuk nije mnogo želeo da govori o šansama za prolaz dalje.

– Nema smisla govoriti o tome. Šansa postoji, ali igre će pokazati kakva. Za nas postoji samo sutrašnja utakmica, moramo da je odigramo najbolje što možemo. Očekujem mnogo ljudi na stadionu, znam da će biti sjajna atmosfera i u tome jeste naša snaga - zaključio je Grigorčuk.

Meč će biti odigran u četvrtak od 16.50 po srednjeevropskom vremenu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.