Kapiten Srbije: Ne očekujemo aplauze Albanaca!

TENZIJA JE PRISUTNA

Kapiten Srbije: Ne očekujemo aplauze Albanaca!

Branislav Ivanović iz Tirane poručuje da njega i njegove saigrače interesuje samo fudbal
Objavljeno:

Kapiten Srbije Branislav Ivanović rekao je da je svestan da njegovu reprezentaciju čeka "paklena atmosfera" u Albaniji, ali da njegovi saigrači moraju da razmišljaju samo o fudbalu. Ako se ponovi sličan incident, neće biti utakmice! (FOTO) - Znamo da nas čeka paklena atmosfera, to može da se vidi iz dočeka u Albaniji. Ne očekujemo da će nam neko aplaudirati, kao što to i albanska reprezentacija nije očekivala u Beogradu. Znam da je velika tenzija, da su uprte oči u ovu utakmicu i da svi žele da utakmica preraste u nešto, ali mi moramo da igramo fudbal - rekao je Ivanović na konferenciji za novinare u Tirani.

Dado Đilas
Autobus sa reprezentativcima Srbije kamenovan je na ulazu u Tiranu, a u tom incidentu nije bilo povređenih, iako je na vozilu pričinjena materijalna šteta. Ivanović je kazao da će srpski fudbaleri učiniti sve da pobede. - Znamo šta treba da uradimo, kako i na koji način da je odigramo. Daćemo sve od sebe da pobedimo. Atmosfera prevazilazi stvari vezane za fudbal, a mi samo fudbal možemo da igramo - kazao je Ivanović.
Dado Đilas
Albanski teroristi prete krvoprolićem: Napašćemo srpske fudbalere, dobiće šta zaslužuju! Albanski novinari su upitali Ivanovića šta bi promenio u prvoj utakmici dve ekipe, koja je prekinuta zbog incidenata izazvanih posle naleta drona sa zastavom "Velike Albanije" iznad terena. Taj susret je registrovan 3:0 za Albaniju. - Promenio bih rezultat. Bili smo poraženi u toj utakmici, na kraju se tako ispostavilo - kazao je Ivanović. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.