UKRAO SAM MU SAT ZBOG LJUBOMORE: Fudbaler priznao krađu - saigrač ga prijavio policiji!
Foto: AP

ŽAO MU JE SADA

UKRAO SAM MU SAT ZBOG LJUBOMORE: Fudbaler priznao krađu - saigrač ga prijavio policiji!

- Preuzeo sam odgovornost da mu sve nadoknadim - rekao je nekadašnji fudbaler Nice

Objavljeno: 17:46h

Fudbaler Lamin Dijabi Fadiga priznao je da je svom nekadašnjem saigraču Kasperu Dolbergu u vremenu dok su igrali zajedno u francuskom klubu ukrao skupoceni sat.

Dolberg je prijavio policiji da je njegov sat ukraden u svlačionici 16. septembra posle treninga. Dijabi Fadiga je priznao da je ukrao sat i u utorak ga je otpustila uprava Nice.

Nica je raskinula ugovor sa Fadigaom, a on se nakon toga osvrnuo na vreme provedeno u klubu.

- Izvinjavam se navijačima i svima koji vole klub. Mnogi su me podržavali otkako sam debitovao za klub u koji sam došao kao 14-godišnjak. Razočarani su i dugujem im objašnjenje. Ponosno sam nosio dres kluba iz detinjstva prošle sezone. Nažalost bio sam povređen nekoliko meseci, a povratak na teren odložen je zbog crvenog kartona koji sam dobio igrajući za ekipu do 19 godina. To je na mene psihički uticalo, a teška situacija bila je u velikoj suprotnosti sa uspehom i aurom Kaspera, mog saigrača -naveo je on.

- Uzeo sam njegov sat bez razloga, možda i pomalo iz ljubomore. Umesto da pokušam da se borim na terenu, da mu budem konkurencija za mesto u timu, glupo sam reagovao. Nisam to uradio kako bih stekao nešto, već iz prkosa, frustracije i osećaja diskreditovanosti. Imam samo 18 godina, ali to nije izgovor. Izvinio sam se saigraču, treneru, direktoru kluba, kapitenu. Preuzeo sam odgovornost da mu sve nadoknadim. Želim mu uspeh u Nici i u karijeri. Možda će nam se jednog dana ukrstiti putevi na terenu i da će ovo tada biti samo loša uspomena - dodao je Dijabi Fadiga.

On je rekao da je za njega najveća kazna što napušta klub u kome je želeo da uspe i zahvalio svima koji su verovali u njega.

- Nadam se da ću jednog dana moći da dokažem da su bili u pravu i da vredim više od onoga što se dogodilo. Iskupiću se na fudbalskom terenu i sada želim da se koncentrišem na moju strast, fudbal - naveo je 18-godišnji francuski fudbaler.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.