IGRAČ TOTENHEMA SKINUO SAIGRAČEVU ŽENU: Skandal potresa Englesku - ovo je pravi razlog katastrofalnih igara Pevaca!
Jan Vertongen i Kristijan Eriksen, Foto: EPA/Olaf Kraak

NOVI SLUČAJ DŽON TERI

IGRAČ TOTENHEMA SKINUO SAIGRAČEVU ŽENU: Skandal potresa Englesku - ovo je pravi razlog katastrofalnih igara Pevaca!

Sramna saznanja prohujala su engleskim medijima

Objavljeno:

Katastrofalna sezona je za sada iza Totenhema, a debakl protiv Bajerna prelio je čašu nezadovoljstva u Londonu. Spekuliše se da odnosi u ekipi nisu dobri, a jedan od glavnih razloga za to je razdor među igračima, jer navodno Jan Vertongen spava sa ženom Kristijana Eriksena Sabrinom Kvist!

Priča se proširila na društvenim mrežama, ali zvaničnih potvrda i dalje nema.

Ova navodna afera se odrazila formu na oba igrača. Poketino ih često ostavlja na klupi, a insinuacije o skandalu u ekipi produbio je još letos njihov tadašnji saigrač Kiran Tripije kada je rekao da se u ekipi odvija drama i da o tome ne želi da priča.

Džon Teri
Džon Teri foto: AP/Frank Augstein

Onda je napustio klub i preselio se u madridski Atletiko. Ovo ne bio prvi skandal ovakve vrste u Engleskoj, već je poznat slučaj Rajana Gigsa koji je godinama spavao sa ženom svom rođenog brata i slučaj Vejna Bridža koga je žena varala sa klupskimm drugom, legendom Čelsija Džonom Terijem.

Takođe, ovo nije prvi put da se jedan Belgijanac nađe u centru ovakvog skandala, pošto je već poznata i afera između Tiba Kurtoe i verenice Kevina de Brujnea, dok je golman još branio za Atletiko.

Kristijan i Sabrina su u braku već sedam godina i uglavnom su živeli mirno iza zatvorenih vrata i daleko od očiju javnosti. Sabrina je učila za frizerku, a po završetku školovanja preselila u London.

Prošle godine dobili su sina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.