ZLATNI MILOJEVIĆEV DŽOKER KOJI JE DONEO PREOKRET: Ušao sam u igru prepun samopouzdanja!
Miloš Vulić je bio strelac izjednačujućeg gola, Foto: Starsport©

Igrač preokreta

ZLATNI MILOJEVIĆEV DŽOKER KOJI JE DONEO PREOKRET: Ušao sam u igru prepun samopouzdanja!

Njegov ulazak u igru je bio znak za promene u situaciji na terenu

Objavljeno:

Crvena zvezda je stigla do velikog preokreta protiv bratskog kluba, Olimpijakosa, i ostvarila prvu pobedu u Ligi šampiona.

A taj preokret je inicirao Miloš Vulić koji je svojim ulaskom sa klupe promenio "krvnu sliku" ekipe na terenu, a potom i postigao izjednaćujući gol čime je pokrenuo saigrače.

- Ušao sam tih osam minuta pre gola u igru sa verom u sebe, sa puno samopouzdanja. Bilo nam je bitno da damo pogodak, naravno nije nam bilo bitno ko će to da učini, a svakako da sam srećan što sam to na kraju bio ja. Ipak, srećniji sam što smo mi smo pred punim stadionom dobili meč, i to jednog jakog rivala, što je važan korak da prođemo dalje - rekao je Vulić odmah posle utakmice.

Miloš Vulić kaže da nema stajanja
Miloš Vulić kaže da nema stajanjafoto: Starsport©

Nije mogao da ne pomene i da je iza njega i saigrača jedan težak period u kome su trpeli mnogo kritika zbog slabe igre i nekih loših rezultata.

- Iskreno govreći, imali smo mi u poslednje vreme jedan pad u formi, ali sada, kada smo dobili Olimpijakos, to će nam mnogo značiti za izazove koji predstoje - poručio je Vulić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.