POSLE LOŠEG PRVOG POLUVREMENA: Milojević objasnio kako je Zvezda uspela da preokrene rezultat protiv Olimpijakosa!
Vladan Milojević, Foto: Filip Plavčić

SVAKA ČAST

POSLE LOŠEG PRVOG POLUVREMENA: Milojević objasnio kako je Zvezda uspela da preokrene rezultat protiv Olimpijakosa!

Otkrio šta je bio ključ pobede

Objavljeno: 00:15h

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je posle trijumfa nad Olimpijakosom (3:1) u drugom kolu Lige šampiona otrkio šta se desilo na poluvremenu posle kojeg je njegov tim zaigrao kako zna i ume.

- Bio sam malo... Ne besan, nego, kako da vam kažem, ja stvarno znam koje su njihove mogućnosti! U poslednje vreme, bukvalno ne znam iz kog razloga, mnogo je nezadovoljstva usmereno prema njima i to je uticalo na igrače. Rekao sam im da igraju, da se ne plaše, da sam ja sa njima i da ću ja ću uvek preuzeti svu odgovornost, sve na sebe - rekao je Milojević za RTS i dodao da je tim morao malo da se trgne:

- Momci su zaista bili jako stegnuti, a nismo to mi... Stvarno, to nismo mi. Trebalo je nešto da se desi da budemo drugačiji. I, desilo se - istakao je Zvezdin strateg.

Po njemu, ovo su bili ključni momenti koji su prelomili meč.

- Desile su se dve stvari, prva je njihovo isključenje i to što smo mi od tada zaigrali sa dva špica, a druga je što su gosti imali onu veliku šansu... da su dali drugi gol, sve bi bilo gotovo. Ja, naravno, iskreno čestitam Olimpijakosu, ima on sjajne igrače, čestitam i kolegi, ali i navijačima, kako gostujućim tako i našim - zaključio je Vladan Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.