ZVEZDA NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA PRODA KARTE: Da li će Marakana večeras biti puna?
Foto: Starsport©

liga šampiona

ZVEZDA NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA PRODA KARTE: Da li će Marakana večeras biti puna?

Nema karata za bočne delove istoka, dok za ostale delove stadiona karte još uvek mogu da se kupe

Objavljeno:

Crvena zvezda večeras dočekuje Olimpijakos na Marakani, ali stadion još uvek nije raspordat, pošto je u slobodnoj poradaji ostalo još šest hiljada karata.

Iz tog razloga, Zvezda je odlučila da danas da novu pogodnost članovima kluba i vlasnicima sezonskih karata. Cene ulaznica za Olimpijakos su:

Sever: 2,700 dinara Jug: 2,700 dinara Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 6,000 dinara Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7) : 6,000 dinara Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 7,000 dinara VIP Zapad: 20,000 dinara

Svakom članu i vlasniku sezonske ulaznice omogućeno je da uzme četiri karte. Blagajne su danas otvorene od 10 časova do početka utakmice.

Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks što uključuje i mogućnost plaćanja na maksimalno tri rate za kreditne kartice Banke Inteza.

Kupovina karata na blagajni stadiona uz ostvarenje navedenih popusta moguća je uz sezonsku kartu za tekuću sezonu. Prilikom prodaje će biti korišćeni skeneri za očitavanje QR kodova sa kartica, pa je neophodno da kupac ima karticu kod sebe ili da ima fotografiju na telefonu sa koje je moguće očitati QR kod.

Iz tehničkih razloga, prodaja karata po povlašćenim cenama neće biti moguća preko interneta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.