RATOVALI SU ZBOG GARSIJE, ALI... Terzić pričao sa Grcima pred duel u Ligi šampiona!
Terzić i Marinakis, Foto: FK Crvena zvezda

duel dva bratska kluba

RATOVALI SU ZBOG GARSIJE, ALI... Terzić pričao sa Grcima pred duel u Ligi šampiona!

Imaju odličan odnos

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je pred duel srpskog šampiona sa Olimpijakosom govori za grčke medije.

Večeras od 21 čas na stadion Rajko Mitić Zvezda će dočekati grčkog velikana.

- Iskreno se radujem predstojećem meču između Zvezde i Olimpijakosa. To će biti susret dva bratska kluba. To će biti šansa da naše bratske odnose podignemo na jos viši nivo. Odnosi dva kluba su duboki i značajni, oni su počeli pre više od tri decenije. Prijateljstvo je utemeljeno na povezanosti između naša dva naroda i dva najveća kluba iz obe zemlje koji nose iste boje i imaju slična razmišljanja i logično je da se povežu - rekao je Zvezdan Terzić za Sport24.

Iako su tokom leta vodili bitku oko potpisa Matea Garsije, Terzić ima odličan odnos sa prvim čovekom Olimpijakosa. Marinakisom.

-Odnosi rukovodstva naša dva kluba su prijateljski, a moji lični odnosi sa predsednikom Marinakisom i više od toga. Kada je reč o samom meču obe ekipe igraju za bodove, značajna finansijska sredstva i slavu u Ligi šampiona. Treba očekivati da će igrači oba tima dati maksimum da bi izborili najbolji rezultat za svoj tim i da odnos između klubova neće zaustaviti igrače da igraju što bolje da bi izašli kao pobednici“.

Za Olimpijakos je imao samo reči hvale.

- Olimpijakos je formirao dobar tim, možda najbolji u poslednjih 10 godina. Crvena zvezda isto tako ima odličan tim. Mi želimo da pobedimo na terenu, a Olimpijakosu želimo da bude šampion grčkog fudbala i da redovno igra u Ligi Šampiona. Biće ovo sigurno jedan veliki spektakl. Bez obzira na krajnji rezultat ovih utakmica, bratstvo između dva kluba će nastaviti da živi jos jače - rekao je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.